Da se tut še dost več po havbo spravt sam stroški so pa juhuhu
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Aha .. ga že glodate
Sej ubistvu ni tako lep kot je na sliki.
Pozitivne lastnosti: veliko opreme, 10.000km nazaj narejen veliki servis (jermena, pumpa, svečke itd.) + sklopka
Negativne lastnosti: Italijansko ohranjena zunanjost. Zadnja desna vrata in prednji levi blatnik imajo manjše poškodbe, pa če kj bi se kaka malenkost našla, od kamna poškodovan prednji levi žaromet
Tehnično je pa načeloma ok .. gre dobr .. žre dobr, kar pomen da je zdrav
Pozitivne lastnosti: veliko opreme, 10.000km nazaj narejen veliki servis (jermena, pumpa, svečke itd.) + sklopka
Negativne lastnosti: Italijansko ohranjena zunanjost. Zadnja desna vrata in prednji levi blatnik imajo manjše poškodbe, pa če kj bi se kaka malenkost našla, od kamna poškodovan prednji levi žaromet
- COFFE RACER
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 191
- Kraj: CELJE
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5529319&show=1
Ce koga na forumu zanima je zanj cena 18.000eur..
Ce koga na forumu zanima je zanj cena 18.000eur..
Imam muda od labuda.....:P
- COFFE RACER
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 191
- Kraj: CELJE
Teoretično vprašanje: bi bilo mogoče kupit samo tisti modul z višinomerom, kompasom in barometrom? Če bi se dalo, ponudim še predal, ki sodi tja, v zamenjavo, seveda z doplačilom.TORA! TORA! TORA! napisal/-a:Aha .. ga že glodate![]()
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Zmenjen!mikele napisal/-a:Še enkrat...moj komentar ni letel nate GozdarXT ampak na trgovca ki je avto prodajal. V mojem postu tudi nikoli nisem omenjal kdo je bil lastnik vozila, kar tudi ni bil namen mojega pisanja.mikele napisal/-a:Zadevo sem napisal jaz po tem ko sem na forumu sem izvedel, da je bil avto tvoj (gozdarXT). Z napisanim nisem mislil škodovati tebi ampak sem želel samo napisati kako deluje trg rabljenig vozil v SI...predvsem trgovci.
Dobil sem info. da je avto zelo dober, bil pa je barvan bok vozila oz. zadnja hauba. Na slikah vozila se je videlo da manjka tudi šoba za pranje žarometa. Iz teh podatkov smatram, da ni pošteno da je prodajalec v oglasu navedel da je vozilo nepoškodovano in nekarambolirano. Pri oddaji oglasa na a.netu je opomba da je vozilo nepoškodovano v primeru ko vozilo ni imelo oz. nima poškodb ki so zahtevala popravilo.
Dejstvo je da ima vsakdo svoja merila o ohranjenosti in stanju vozila in očitno sem sam pri tem preveč natančen.
Se opravičujem če sem koga užalil, ampak napisal sem samo dejstva.
Hotel sem samo napisati da so vsa vozila na a.netu nepoškodovana in nekarambolirana, pa čeprav temu ni tako.
Lahko samo pohvalim vse forumaše, ki mi res pomagajo pri nakupu mojega Subija ...tudi tebi GozdarXT, ki sva si dopisovala preko ZS.
Ni problema. Če ga bo kdo hotel kupit, bo kupil dobro. Me ima, da bi ga šel kar nazaj iskat, ga kar malo pogrešam.
Mogoče zato ker je po moči bolj fičo kot subaru ..podreberek napisal/-a:kdo mogoče ve zakaj se tale prodaja?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5527964&show=1
Definitivno manjka kak konj
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost