Kupim JUSTY-a
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
-
mato96
Kupim JUSTY-a
Pozdravljeni!
Kupim subaru justy1.0 ali 1.2 4WD. Èe kdo karkoli ve naj mi prosim pošlje na email naslov. Že vnaprej hvala lepa!
Kupim subaru justy1.0 ali 1.2 4WD. Èe kdo karkoli ve naj mi prosim pošlje na email naslov. Že vnaprej hvala lepa!
pa ko boš gledal, mal poglej....ene juste so mele full problem z sinhronom 2. brzine....pa prednji zglobi so radi škljocali :P....2 stvari k se splača fejst uč na njih vržt....poleg pleha seveda
naša justa je mela tok rjav pleh, da sm lahko iz mašinskega prostora podal 17 ključ "čez kolotek" takšne lukne so ble
naša justa je mela tok rjav pleh, da sm lahko iz mašinskega prostora podal 17 ključ "čez kolotek" takšne lukne so ble
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Čist informativno, da lahko vem kaj naj pričakujem. Tut moj justy včasih (v bistvo so to samo neka obdobja) škrta iz tretje v drugo, ampak za enkrat to niso neki "full problemi", pač ne šaltam pri velikih obratih. Pa me zanima, glede na tvoje poznavanje tega problema, a se bo to poslabšalo oz. kaj so zate full problemi?BackW00d napisal/-a:....ene juste so mele full problem z sinhronom 2. brzine....
sorry za zamudo sam sem bolj mal aktiven zadnje čase...fax & stuff
prjatlu je se je nekje v 10kkm tolk poslabšalo, da je iz čisto normalnega prestavljanja pri kerihkol obratih prišlo do tega, da mora počakat da lahko vdene v brzino tudi po 3-4 sekunde.
zna bit zlo moteče....jst vem, da sm enkrat pelju njegov avto, pa sem z naglico porinu iz 3. v 2. tako kokr sm to na naši bivši justyki naredu, pa je zelooooo grdo zaškrtalo
pa nasploh na justy forumu sem enkrat bral, da jih matrajo 2. brzine....
prjatlu je se je nekje v 10kkm tolk poslabšalo, da je iz čisto normalnega prestavljanja pri kerihkol obratih prišlo do tega, da mora počakat da lahko vdene v brzino tudi po 3-4 sekunde.
zna bit zlo moteče....jst vem, da sm enkrat pelju njegov avto, pa sem z naglico porinu iz 3. v 2. tako kokr sm to na naši bivši justyki naredu, pa je zelooooo grdo zaškrtalo
pa nasploh na justy forumu sem enkrat bral, da jih matrajo 2. brzine....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov