Outback, nakup. Pomoč

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
Novato
Novinec
Prispevki: 19
Kraj: Koper

Odgovor Avtor: Novato » 17. November 2010, 23:16

Hvala fantje

Vidim da bo to kr dolga pot do menjave...

pa res si ga želim, kaj pa vem kaj bom naredu. Volvo mi je tudi cool, Problem je ker je dizel, pa sem mislu na bencin nazaj it.

Glede na vaše nič kaj spodbudne besede pa sploh ne vem več al naj grem če enkrat tja al ne. :?

LP

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 17. November 2010, 23:19

lahko greš v IT ali Au ali DE? tam je mal več ponudbe

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 17. November 2010, 23:31

S Subaruji ni nič drugače kot z drugimi znamkami; če ga vzdržuješ bo delal pol miljona b.p, če pa delaš z njim kot svinja z mehom, pa pač ne.
In takrat lahko postane drago.

Avtomatski menjalniki zahtevajo redne menjave olja in filtra,.. pa tudi ročni (na 50.000),... s tem da so slednji mogoče manj občutljivi na zanemarjanje.

Ne se zaletet (z nakupom), pojdi pogledat par avtov, da dobiš občutek, če najdeš kaj pametnega na forumu preberi, če ne najdeš - vprašaj.
Fiat.
Brez panike.

Novato
Novinec

Odgovor Avtor: Novato » 17. November 2010, 23:32

Jutri zjutraj bom se bom ustavil v Samauto, pa da vidim kaj imajo. Vsaj kar vidim vsak dan (in spremljam res že 1 leto) ni da bi imeli to kar jaz iščem bolj neke impreze pa en star legacy črn, pa nekaj foresterjev...
Pa še a ni ta nov DMV ki nam ga je država naprtila zato da si lahko plače vn vlečejo kr visok?

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: msenjur » 17. November 2010, 23:35

ja kr je ja... edino, če se uspeš z prodajalcem zmenit za nižjo ceno vpisano v pogodbo...

kaj sploh je ta Samauto?? vidim da neka it trgovina, web stran je pa kr neki...

Novato
Novinec

Odgovor Avtor: Novato » 17. November 2010, 23:40

Samauto je subaru dealer v trstu (no takoj čez mejo na škofijah).
Stran je pa tipično italijanska...

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 18. November 2010, 10:26

Če boš ravno tam, jih vprašaj, če berejo mejl.
Včasih vem da ga niso... sem jim pa danes poslal enega.
Fiat.
Brez panike.

Novato
Novinec

Odgovor Avtor: Novato » 18. November 2010, 12:35

Sem bil zjutraj na Samauto, ravno prodali legacy-ja 2007, 80000km vsa servisna zgodovina ,2.0, bi-fuel, avto kot nov, dojaja res, sem ga videl ker ga kupec še ni prevzel za 15900eur...
Drugo bolj ni izbire.
Pokazal mi je še enega privat outbacka z 200000km po njegovo slabo vzdrževanega in moram rečt da je perla, vsaj notranjost napram temu, ki sem ga sam ogledoval v grosuplju z 129000km :o

@gorazd- žal sem šele zdej videl, tako da prepozno žal, če pa bo bilo kaka potreba po info iz samauto ali tržaških odpadov sem pa na voljo.

Uporabniški avatar
dokc
Uporabnik foruma
Prispevki: 89
Kraj: Trzin

Odgovor Avtor: dokc » 18. November 2010, 12:53

Sem med malico skočil pogledat ta belega na viču.

Avto bo kmalu prekril mah, sva s prodajalcem (ki deluje kot, da mu je za prodajo vseeno) ugotovila, da je nepremičnina že eno leto...

Poškodbe na karoseriji pač so, samo kaj ko je notranjost še slabša. Sumljivo mi je bilo, da je pokrov airbaga na volanu čudno zamaknjen... (kar naj bi bilo že original :roll: ).

Kot je že bilo rečeno povedal, dobiš čuden občutek, da je bil lastnik vsaj zelo brezbrižen kaj in kako dela z Outbackom.

Na koncu sva prišla do tega, da takega kot je prodajo za 10.5k€. Lahko pa ga zunaj in znotraj ščisti, spiha zavore :lol: za ceno kot je sedaj...

Skratka bolj neprepričljivo mi je vse skupaj delovalo...

j4ka
Uporabnik foruma
Prispevki: 548
Kontakt:

Odgovor Avtor: j4ka » 18. November 2010, 13:44

no, zaradi takih z mahom preraslih avtov, ki imajo se vedno ceno, kot da so iz zlata, sem se na koncu sam odlocil, da kupim nov avto, pa ceprav manjsi, slabsi (?) in za rahlo vec denarja. Ce mislite, da je s temi outbacki problem, raje ne hodite gledat raznih alf GT... :-)

15 jurjev je velik denarja za nekaj, kar je pogojno OK. pomojem.
sapere aude

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: msenjur » 18. November 2010, 13:48

dokc napisal/-a:Sem med malico skočil pogledat ta belega na viču.

Avto bo kmalu prekril mah, sva s prodajalcem (ki deluje kot, da mu je za prodajo vseeno) ugotovila, da je nepremičnina že eno leto...

Poškodbe na karoseriji pač so, samo kaj ko je notranjost še slabša. Sumljivo mi je bilo, da je pokrov airbaga na volanu čudno zamaknjen... (kar naj bi bilo že original :roll: ).

Kot je že bilo rečeno povedal, dobiš čuden občutek, da je bil lastnik vsaj zelo brezbrižen kaj in kako dela z Outbackom.

Na koncu sva prišla do tega, da takega kot je prodajo za 10.5k€. Lahko pa ga zunaj in znotraj ščisti, spiha zavore :lol: za ceno kot je sedaj...

Skratka bolj neprepričljivo mi je vse skupaj delovalo...
pa ta tip res ni normalnen!!! stoji mu že eno leto (govorim o avtu), pa je pripravljen spustit samo za 1k.

A ti si še airbag opazil? vidiš, jest tega nisem... sam kolikor vem, ni bil sprožen...

čeprav notranjost je res zanemarjena, samo eno dobro kemično čiščenje ga zrihta... edin una praska na desnih sprednjih ročajih notri je moteča...

a si dobu feeling da ga on prodaja zase, al je samo posrednik?

Uporabniški avatar
dokc
Uporabnik foruma
Prispevki: 89
Kraj: Trzin

Odgovor Avtor: dokc » 18. November 2010, 15:01

Pa uničeno spraskano blago na zadnjem naslonu (tip ni samo po grmih vozu, je tudi grme ali koze v avtu vozu)...

Občutek je, da ga rad gleda kako mu stoji (avto seveda...), po moje gre za stavo :lol:

Glede na odnos do stranke bi rekel, da to ni njegov denar (avto).

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 18. November 2010, 15:32

Novato napisal/-a:@gorazd- žal sem šele zdej videl, tako da prepozno žal, če pa bo bilo kaka potreba po info iz samauto ali tržaških odpadov sem pa na voljo.
ni panike;
berejo mejle; pa 20% so cenejši kot IS...
Fiat.
Brez panike.

tadejk
Uporabnik foruma
Prispevki: 271

Odgovor Avtor: tadejk » 18. November 2010, 17:50

Res ažurno berejo maile (v italijanščini). Za primerjavo cen pa še čakam odgovor slovenskega zastopnika.

Lp
'05 Outback 2.5 AT LPG

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: msenjur » 18. November 2010, 18:28

dokc napisal/-a:Pa uničeno spraskano blago na zadnjem naslonu (tip ni samo po grmih vozu, je tudi grme ali koze v avtu vozu)...

Občutek je, da ga rad gleda kako mu stoji (avto seveda...), po moje gre za stavo :lol:

Glede na odnos do stranke bi rekel, da to ni njegov denar (avto).
ja ja... lastnik je bil lovec, tko da se je v tem avtu pomoje prepeljalo nekaj nesrečnic in nesrečnikov iz naših gozdov...

takrat, ko sm ga jest gledal, je rekel tip, da je samo posrednik...

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost