Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
...
Na nek način sem uredil ja, sem potegnil takratko.
p.s. ce povem da je v motroju manjkalo 2l olja je usem jasno kako brezhibno je ohranjen.
p.s. ce povem da je v motroju manjkalo 2l olja je usem jasno kako brezhibno je ohranjen.
Jst se nism mogu načudt k sm vidu tvoj post da si to nabavu. Še zdej mi ni čist jasn kako je do tega pršlo. Sploh ker sem iz postov razbral da si želiš eno lepo ohranjeno gt-jko, deloval si preudarno in nič neučakano, potem pa bam in kupš najdražjo gt-jko in zame eno izmed najbolj sumljivih na a.net.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
...
ja sej se mi res ni mudilo.
in ravno zato sem kupil to ker se je zdela na pogled lepa.
kaj pa sem odkril je druga stvar.
Impreza me je žal minila, za koliko časa ne vem, sem zdaj naročil dh kolo za sproščanje adrenalina, ampak verjamem da nekoč Impreza bo parkirana na mojem dvorišču
Impreza me je žal minila, za koliko časa ne vem, sem zdaj naročil dh kolo za sproščanje adrenalina, ampak verjamem da nekoč Impreza bo parkirana na mojem dvorišču
Re: ...
Kaj pomeni "potegnil takratko"? A nisi dobil vsega keša nazaj?urbancebulj napisal/-a:Na nek način sem uredil ja, sem potegnil takratko.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5150379&show=1
Kaj se pa s tem dogaja? Cena 300€ nižje, pa dodatna slika notranjosti
Kaj se pa s tem dogaja? Cena 300€ nižje, pa dodatna slika notranjosti
Re: ...
pa sej, če dela avto uredu, potem pač požreš tele 2 litra olja, čeprav ne vem, zakaj ga ni doil, ker to je mogl že dobro cinglat po gredeh...urbancebulj napisal/-a:ja sej se mi res ni mudilo.
Vglavnem, a si jo kupil in obdržal, al kako?
za kakšnega divjaka...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5034156&show=1
sicer ni subaru, ampak vseeno... je avto za nasmeh pripeljat na usta!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5034156&show=1
sicer ni subaru, ampak vseeno... je avto za nasmeh pripeljat na usta!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost