Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
mene kr mal pr srcu boli....=).:alex:. napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5260182&show=1
subaru ni nikoli star in se ne popravlja =)
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
ja fak stari kaj ej pa tip naredu iz avta... okej moje je mnogo več ostalo, ampak tole je pa za nikamor... in če bo za tole dobil 6.200 ojrov lahko le sanja... jest za svojo 08 nisem bodil več kot 2500...
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
ti si mel 08 diesel? sem mislil skos da si mel ktero od starejših letnikov.SubaruFreak napisal/-a:ja fak stari kaj ej pa tip naredu iz avta... okej moje je mnogo več ostalo, ampak tole je pa za nikamor... in če bo za tole dobil 6.200 ojrov lahko le sanja... jest za svojo 08 nisem bodil več kot 2500...
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Bencinpodreberek napisal/-a:ti si mel 08 diesel? sem mislil skos da si mel ktero od starejših letnikov.SubaruFreak napisal/-a:ja fak stari kaj ej pa tip naredu iz avta... okej moje je mnogo več ostalo, ampak tole je pa za nikamor... in če bo za tole dobil 6.200 ojrov lahko le sanja... jest za svojo 08 nisem bodil več kot 2500...
H6 je šel od doma 
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
08 bencinarko, 2.0...podreberek napisal/-a:ti si mel 08 diesel? sem mislil skos da si mel ktero od starejših letnikov.SubaruFreak napisal/-a:ja fak stari kaj ej pa tip naredu iz avta... okej moje je mnogo več ostalo, ampak tole je pa za nikamor... in če bo za tole dobil 6.200 ojrov lahko le sanja... jest za svojo 08 nisem bodil več kot 2500...
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
jest se spomnem da sm jo nekje vidu, ker sm si prov zapomnil samo tele modre sence od nalepk... pa možno, da je bila prov na avto.net.strojnik005 napisal/-a:Nvm če je mela ona zvezdice na strani.
dobr je pribil ja. Zadaj desno ma tako lukno, k da bi direkt v eno špičasto skalo zadel!!! ni pa tole nikol vredno 6k... kaj je sploh uporabnega?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost