gajtr ma pa lep!klemz napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3073297&show=1
Kaj tole je res '95, al sm jst debil...
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
flat4 napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3127057&show=1
kaj pa tale? Cena je mikavna, sicer ima kar nekaj km,... ampak sej to ni problem.
Ga je kdo pogledal?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3134316&show=1
Cena je zdaj padla že na 2699€. Še par 100 € pa grem po njega.
Pa je kdo mogoče že šel gledat?
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat...
uf, pa res!!! čudno!gore napisal/-a:Pa na slikah vidiš avto z dvema menjalnikoma
tale bi bil pa kot naročen zame. sam občutno predrag!!! 2002 letnik, 190k km... v DE bi bil slabih 8k...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3132703&show=1
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Ali je slučajno kdo že kaj pregledal http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3127550&show=1?
Nekaj povsem podobnega imam ogledano v Reichu, je pa res, da bi moral čakati še vsaj kakšen teden. Mogoče bi bilo tam malo ceneje, vendar če bi tale naš diler malo spustil ceno, bi bilo precej blizu.
Malo sem v dilemi ... kurc ... kot vsak, ki kupuje avto.
Nekaj povsem podobnega imam ogledano v Reichu, je pa res, da bi moral čakati še vsaj kakšen teden. Mogoče bi bilo tam malo ceneje, vendar če bi tale naš diler malo spustil ceno, bi bilo precej blizu.
Malo sem v dilemi ... kurc ... kot vsak, ki kupuje avto.
On bi še tvojega vzel v račun sam kaj ko več kot 8-9k ne bi dal zanj, da ma on še luft za prodajat naprej. Je pa vidt lep in multifunkcijski volan... se že veselim opisov in primerjav s sedanjim ko boš kaj podobnega ujagalgore napisal/-a: Malo sem v dilemi ... kurc ... kot vsak, ki kupuje avto.
So pa drugač ABC in 1A avto firma z več ali manj enakimi lastniki in so tipični SLO prodajalci, npr. za tistega legacyja 1998 ki ga ima že dlje časa na netu ima napisanih 215.000 ko pa prideš tja jih ima 251.000 sm mu reku, on pa uf ja napaka bom popravil in je še vedno in tko tudi bo naprej. Pa za 2990€ z gnilim zgornjim robom pri šipi in ostali rji na standardnih mestih
Ampak tle je govora o Foriju
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Svojega sem že prodal - pred nekaj dnevi.
Prejle sem si ogledal tega črnega - in me je kar prepričal. Malo sva poglihala in prišla skupaj. Z malo sreče ga jutri dobim.
Na pogled je tip top - je pa tako, da človek itak nikdar ne ve. Izgleda pa res vse ok - zraven so tudi papirji od servisa in je vse lepo pocahnano kaj so delali, zraven so tudi zimske gume na feltnah .. skratka videti je zelo lep.
Uradno je še do novembra v Subarujevi garanciji, pa še tale prodajalec je rekel, da doda tri mesece garancije - da je tako prepričan, da je vse ok.
Po mojem vedenju zbit tudi ni bil (sicer nisem ravno maček za to).
Potem bomo pa videli. Iz Reicha bi bil malo ceneje, samo bi pa spet imel več dela (pa še gum verjetno ne bi dobil
).
Bomo videli - poročam, ko ga dobim.
Prejle sem si ogledal tega črnega - in me je kar prepričal. Malo sva poglihala in prišla skupaj. Z malo sreče ga jutri dobim.
Na pogled je tip top - je pa tako, da človek itak nikdar ne ve. Izgleda pa res vse ok - zraven so tudi papirji od servisa in je vse lepo pocahnano kaj so delali, zraven so tudi zimske gume na feltnah .. skratka videti je zelo lep.
Uradno je še do novembra v Subarujevi garanciji, pa še tale prodajalec je rekel, da doda tri mesece garancije - da je tako prepričan, da je vse ok.
Po mojem vedenju zbit tudi ni bil (sicer nisem ravno maček za to).
Potem bomo pa videli. Iz Reicha bi bil malo ceneje, samo bi pa spet imel več dela (pa še gum verjetno ne bi dobil
Mislim da boš vseeno prihranil nekaj živcev, in tudi gume priznam radi pobašejo vsaj v mojem primeru sem dobil stare 10let in čisti bakelit, v tistih snežnih razmerah (23.1.2009 )še dobro, da nisem v 750km kaj dodatno razbilgore napisal/-a:več dela (pa še gum verjetno ne bi dobil).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost