to že to vem, lej če sem pustil na racelandu za cel dan 200eur+ z minimoto, pol vem da je diraknje pač dražji špas...., sklopka, 2x gume in bohnedaj kaj druega, pa sme bil prec ob 240eur+ brez bencina..in sedviča, ter vsaj vode...hehe...irCAR81 napisal/-a:Ja kje je pol še kako "dirkanje", k pokurš še mal več gum, bremz, pa 40-60€ štartnina, še kak sendvič na mal za pit, poln tank doma, mal odfuraš in spet poln tank za domov. Si hitr bliz 200€ za en tak dan, če nč novga ne začne rožlat ali puščat in ne upoštevaš obrabe.![]()
Bog ne daj da greš na grobnik.
Hočem rečt, da je avto dejmo rečt da ok, da se ne pokvarja vsak mesec nekaj, kot na mojem renoju, ne vem no če je res pol strošk 500 flik++, ok ne rečem, če kupiš avto, in sam veš da bo kr neki obnov in vsega vzdrževaja, pol tole drži, ne drži pa da imate stare kante, da je to enak avto kot nek reno power kakorkoli pač, ne žalim renoja, ampak se mi dostirkat revež pokvari k sm stoji, ne vem kaj mu je....na tak način mislim, avto dokaj ok, ne norm, ga redno servisiram, mi je to drug avto, za nedeljsko vožjo...pa tudi ni hudič če je mal sreče, da ne bom rabu zapravljat 500 flik+', ker če ja, treba vedt daš za avto 10k, na 12 mesecev pa še 6k, 60% avta, ta je res pol mal huda..., še hujša da imaš GTjko za cca 6k, pa hudiča mnde ne daš 6k za avto v enem letu...
Je pa vse moje mnenje, ker pač ne poznam vzdrževanja stija in vsega, ma molm boga da me tole ne bo odvrnilo od nakupa, mal ste mi pokvarl pondelk... :4r hecam se!
Mogoče bo na koncu tko, kto je bilo pri mnei z original minimoti, če ne bi prodajal delov, kosov, i celim minijev, si neb mogu privođčit vožnje treningov, ker je bil šport drag, oz predrag za 19kil železja in 18 konjev...