Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Zaklenjeno
Uporabniški avatar
SubieSlo
Uporabnik foruma
Prispevki: 120
Kraj: Maribor

Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6

Odgovor Avtor: SubieSlo » 05. Marec 2017, 00:12

Ja ta temno siv legacy dizl ma podpis + stempilko iz krzica, podpis se mi je zgledal pristen ker ma oče v imprezi ko jo je tja peljal na servis identicnega.. bom v ponedeljek poklical me res zanima za kaj se gre. Sem pa nekje slisal da bi ta 2010 model naj mel kao nov motor ki ni vec gredolom :P Trdil pa nebom ker nisem ziher, edino kar vem je da so meli eno serijo gredolomov.. nevem iscem cimvec odgovorjev da bo kolega mel res super subaruja in da bo zadovoln.. kolko sem pa gledal danes tega temno sivega mi pa nic ni kazalo na to da bi bilo kaj narobe.. zdaj sem malo zmeden haha

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Re: Modr subaru l.99 na plin

Odgovor Avtor: subi92 » 05. Marec 2017, 01:15

Mate07 napisal/-a:
Mate07 napisal/-a:Pozna kdo:
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... %20COMPAKT" onclick="window.open(this.href);return false;

Poraba plina je nekje 10-11 litrov.

a tega res noben ne pozna, sem iz hribov doma in...

Spredi je neki nizka, zlate radkape :cr

Tega pejt gledat, peljat in najbrž ga boš kupu http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 20GL%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;

Uporabniški avatar
Apii
Uporabnik foruma
Prispevki: 628
Kraj: Slovenj Gradec
Kontakt:

Odgovor Avtor: Apii » 05. Marec 2017, 18:24

SubieSlo napisal/-a:Ja ta temno siv legacy dizl ma podpis + stempilko iz krzica, podpis se mi je zgledal pristen ker ma oče v imprezi ko jo je tja peljal na servis identicnega.. bom v ponedeljek poklical me res zanima za kaj se gre. Sem pa nekje slisal da bi ta 2010 model naj mel kao nov motor ki ni vec gredolom :P Trdil pa nebom ker nisem ziher, edino kar vem je da so meli eno serijo gredolomov.. nevem iscem cimvec odgovorjev da bo kolega mel res super subaruja in da bo zadovoln.. kolko sem pa gledal danes tega temno sivega mi pa nic ni kazalo na to da bi bilo kaj narobe.. zdaj sem malo zmeden haha
Ne saj drugace z tem avtom ni nic narobe, deluje vse, pelje se fajn, lep je, razen tistih par buskic na prtljazniku, ampak res sr je treba pozanimat glede motorja, ali pa naj da trgovc garancijo, men je ni htel dati, zato pa tudi potem nisem sel v to.
4doors for more whores

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8738
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 05. Marec 2017, 18:50

Še enkrat. Gredolom je posledica zanič vztrajnika. In današnji motorji niso nič manj občutljivi na to.
Le vztrajnik se menja na 60k kilometrov, da se prepreči take zadeve. Ali pa imajo avtomobili avtomatski menjalnik, kjer tudi ni problemov.

In če ima avto z ročnim menjalnikom letnik 2011 200k kilometrov, pa še ni bil nikoli vztrajnik menjan, potem ga jaz nebi vzel, razen, če ga dobim tako poceni, da se mi splača celotno mašino zamenjat, pa bom še v plusu. (torej pod 5k evrov)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Re: Modr subaru l.99 na plin

Odgovor Avtor: ijuvan » 05. Marec 2017, 19:02

subi92 napisal/-a:
Mate07 napisal/-a:
Mate07 napisal/-a:Pozna kdo:
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... %20COMPAKT" onclick="window.open(this.href);return false;

Poraba plina je nekje 10-11 litrov.

a tega res noben ne pozna, sem iz hribov doma in...

Spredi je neki nizka, zlate radkape :cr

Tega pejt gledat, peljat in najbrž ga boš kupu http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 20GL%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
Očitno ga je nekdo res peljal in kupil :D

Drugače smo tudi mi zraven modre dobli enake zlate radkape, spredaj pa je nizka verjetno zato ker stoji v kajli :.sup
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Uporabniški avatar
SubieSlo
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: SubieSlo » 05. Marec 2017, 19:15

Jutri grema avto spet gledat in verjetno kupit. Hvala da ste me opozorili na vztrajnik, je pa drugače prodajalec na porsche verovškova rekel v soboto ko sma bla tam da dajo garancijo pou leta če pa doplača nekaj malega pa 1 leto. morem pa pogledat kako je blo z vztrajnikom

DolencM
Uporabnik foruma
Prispevki: 198

Odgovor Avtor: DolencM » 05. Marec 2017, 20:27

Kakor se jaz spomnim, je bila knjiga poštemplana na Interservicu...lahko pa da tudi kaj pri Kržiču...je pa ven s knjige padlo še eno pooblastilo s kontaktni podatki lastnice :D
Cena je pa za moje pojme pretirana...avto je prvič registriran 2010, je pa zagotovo letnik 2009, ker je že tekom leta 2010 prišel ven novi model in je bil očitno ta dolgo časa na zalogi.

Uporabniški avatar
SubieSlo
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: SubieSlo » 05. Marec 2017, 20:46

Sej pravim da so kolegu ceno spustli ker so zgleda skapirali da so hotli preveč met za ta avto. Zdaj možno pa da je bla na interservice poštemplana nebom trdil.. Tisti list sem pa jaz tudi videl :P Je pa res da edino kar me je motlo je blo to da v servisni ni pisalo kaj je bilo menjano, samo pisalo je da je bil na servisu..

Mate07
Novinec
Prispevki: 4

Odgovor Avtor: Mate07 » 06. Marec 2017, 08:41

@ijuvan: še je: http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... %20COMPAKT" onclick="window.open(this.href);return false;

GrafvonMarzipan
Novinec
Prispevki: 16

Odgovor Avtor: GrafvonMarzipan » 06. Marec 2017, 11:46

Se je kdo pozanimal za ta avto? Nič ne piše zakaj ima tako malo kilometrov. Piše "'PDC parktronic" a ne vidim senzorjev ne kamere oz ekrana. Pa tud ne vidim te zelo bogate opreme :D čIst osnovna.

http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11881372&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Kanumlc
Član Subaru kluba
Prispevki: 890
Kraj: Vojsko nad Idrijo

Odgovor Avtor: Kanumlc » 06. Marec 2017, 12:03

Verjetno al ima 200k km, kar je bolj verjetno ali pa ima menjan motor pa ima šele 200km. Park pripomočkov pa nima :)

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 06. Marec 2017, 14:00

Z novim motorjem nebi bil 10k:P

GrafvonMarzipan
Novinec
Prispevki: 16

Odgovor Avtor: GrafvonMarzipan » 06. Marec 2017, 22:53

Pol paš tudi paciente kateri hočejo za avto z novim motorjem kot da je vse ostalo tudi novo. Cene takšnih avtov so kar veliko vprašanje še posebej če je avto imel že prej dosti kilometrov.

Kaj je fora v tem sprednjih lučeh? a to črno ozadje je serijsko ali samo pobarvano? Dobro zgleda in hitro pade v oči. :)

Kanumlc
Član Subaru kluba
Prispevki: 890
Kraj: Vojsko nad Idrijo

Odgovor Avtor: Kanumlc » 07. Marec 2017, 07:36

Ne vem natančno ampak predvidevam, da je to zaradi sport opreme. Luči, drugačen prednji odbijač, večja alu platišča in ostalo... ;)

Uporabniški avatar
Legacy_46
Član Subaru kluba
Prispevki: 1425
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: Legacy_46 » 08. Marec 2017, 14:47

Če koga zanima kaj takega, zna bit tole dober avto, trgovec naj bi bil znan po tem, da prodaja v redu in poštene avte ter da podatki in navedbe držijo. Jaz sem prek njega kupil turbota, ki ga je tudi on leto prej uvozil s Hrvaške.

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 02.5%20AWD

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov