Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
-
valve
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 130
- Kraj: štajerska
Odgovor
Avtor: valve » 04. Januar 2014, 14:18
tjordan1 napisal/-a:nič ji ne manjka.vse je stvar okusa.pa bela je itak zakon

nobeni nič ne manjka.. nebih podrobnosti tu gor rad pisal, ker me je zaradi tega en prodajalec že klical in rekel naj mu ne odganjam kupcev z tem ko sem napisal nekaj o njegovem avtu na forumu.
No dve sem že šel gledat , zgleda bo treba še it pogledat ob belija-sivko in od tjordana-belino
-
beliblisk
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4654
- Kraj: Lj
Odgovor
Avtor: beliblisk » 04. Januar 2014, 14:57
Em podforum je namenjen objektivnim komentarjem prodajajočih se subarujev tako,da lahko mirno napišeš za vsako ogledano, kaj te je zmotilo (je pa seveda razlika,če ti prodajalec zadevo razjazni ali pa skuša prikriti).......kar koli napišeš pomaga drugim uporabnikom,ki so na trgu za STIko in tudi nam prodajalcem kar se tiče vrednosti naših drvarnc :.sup
-
irCAR81
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4296
- Kraj: Ljubljana
Odgovor
Avtor: irCAR81 » 06. Januar 2014, 15:01
Em bi bil kr problem če bi vsak objektivno napisal podatke o vseh avtih k jih pozna. Prodajalcem nebi blo všeč. Men je za mojo imprezo sicer vseen ker jaz itak povem tko kt je (zato jo tud bistveno težje prodam) ampak ko se avto 4x proda naprej vmes zamolči kar sem povedal in me prek foruma novi potencialni kupci sprašujejo če kej vem mam na izbiro samo: Da jim lepo povem da je avto za na odpad, pa še to ne vsi deli, ignoriram al pa da se zlažem. Žalostno je ker vmesni prodajalci pa sploh ne vejo kaj majo in verjamem da bi me kdaj kdo najraj nabil na kol.
-
valve
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 130
- Kraj: štajerska
Odgovor
Avtor: valve » 17. September 2014, 23:22
valve napisal/-a:Je mogoče kdo izvedel za kakšno WRX STI 2.0 ( od kakšnega starega ateja ki jo ima parkirano v garaži , 1 lastnik , 50 000 km ...

) namreč še vedno nisem našel taprave..
No skoraj eno leto je od tega in vse kar lahko napišem je to da kdor čaka dočaka. Je pa bilo (priznam) ogromno sreče. Našel sem kar sem iskal , je pa zelo blizu tistemu opisu v zgornjem citatu.

-
ijuvan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2456
- Kraj: SG/LJ
Odgovor
Avtor: ijuvan » 17. September 2014, 23:29
Modra bugeye, ki ni bila vožena po snegu (ali celo po mokrem, se ne spomenm)? :-)
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
-
Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
-
Kontakt:
Odgovor
Avtor: Kristijan » 18. September 2014, 07:09
ijuvan napisal/-a:Modra bugeye, ki ni bila vožena po snegu (ali celo po mokrem, se ne spomenm)? :-)
Tista ko je mela 60k km? Nikoli vožena v dežju.
Zgledala je dobra :.sup
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost