Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Zaklenjeno
Uporabniški avatar
TedyBi
Uporabnik foruma
Prispevki: 433
Kraj: obala

Odgovor Avtor: TedyBi » 02. November 2009, 10:03

mesecnik napisal/-a:Da še jaz dodam enega, ki ga že dlje opazujem, pa ga še nihče ni omenil:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2814466&show=1
Outback 3.0, letnik 2001, s plinom.
Lansko leto marca uvožen iz it. Bil zaleten, notranjost slaba,... Sem ga šel pogledat takrat in žalost od avta za 12000 eurou (takrat). Je omenjen nekje v mojih postih.
Pojdi pogledat in sporoči, če se je stanje kaj spremenilo.
Takrat tudi na plin ni delovalo!
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 02. November 2009, 11:02

Kako lahko reces, da je bil zaleten, ce lepo pise nekaramboliran?

Uporabniški avatar
zabrnek
Član Subaru kluba
Prispevki: 954
Kraj: Lom pod Storžičem

Odgovor Avtor: zabrnek » 02. November 2009, 11:11

klik

Kaj mislte o tej imprezi?

Na kaj morm bit pozorn če grem gledat.
Pa kakšno porabo imajo kej te mašine?

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 02. November 2009, 11:25

zabrnek napisal/-a:klik

Videti je lepa, pozorn na rjo na zadnjih obrobah pri stiku z odbijačem, spodnji rob pri zadnjih vratih, pošlatat notranji rob koloteka zadaj... morda kaka rja spredaj na blatnikih, a je kaj masten motor, ali sklopka prijemlje v redu da ni čisto na vrhu... in tko dalje, glasem menjanik,

Glede na malo KM če so orig in krajevno oznako tablic bi avto moral biti skoraj brez rje, pa 1. lastnik in tudi cena ni pretirana glede na nekatere druge precenjene Impreze za podobne Eure.

Motor je pa glede na zmogljivost/poraba malo prešvoh za ta avto, če si umirjen voznik pa vsekakor dovolj. Ima pa zaradi motorja 1.6 njemu prilagojen reduktor in je mislim da kar zabava plezanje v kako strmino s tem avtom - po besedah nekaterih voznikov takih imprez.

Poraba 9+

mesecnik
Uporabnik foruma
Prispevki: 1472

Odgovor Avtor: mesecnik » 02. November 2009, 12:38

subi92 napisal/-a:Krajšanje povezav

http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php?p=60532#60532
Se pardoniram. :oops: Začetnik pač. :oops:

Še enkrat, tokrat krajše:
Legacy 3.0R, H6, l. 06

mesecnik
Uporabnik foruma
Prispevki: 1472

Odgovor Avtor: mesecnik » 02. November 2009, 12:42

TedyBi napisal/-a:
mesecnik napisal/-a:Da še jaz dodam enega, ki ga že dlje opazujem, pa ga še nihče ni omenil:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2814466&show=1
Outback 3.0, letnik 2001, s plinom.
Lansko leto marca uvožen iz it. Bil zaleten, notranjost slaba,... Sem ga šel pogledat takrat in žalost od avta za 12000 eurou (takrat). Je omenjen nekje v mojih postih.
Pojdi pogledat in sporoči, če se je stanje kaj spremenilo.
Takrat tudi na plin ni delovalo!
Dobro je poznati ljudi s pravimi informacijami. :D Torej se s tem sploh ne bom ukvarjal.

Aja, kje pa je bil zaleten in kako si to videl? Za te zadeve glede pleha sem jaz bolj "lev" in je fajn, da mi kdo kaj pove.

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 02. November 2009, 13:02

zabrnek napisal/-a:klik

Imel sem 1.6, sedaj imam 2.0

1.6 v 12k km povprečna 9.47
2.0 v 7k km povprečna 9.60

1.6 je podhranjena. Priporočam 2.0

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 02. November 2009, 15:46

Pri obeh naših 1.6 imam porabo pod 9L. Pa ni glih penzionistična vožnja, divjam pa tudi ne. Je pa res rahlo podhranjena (ni pa TAKO hudo), novejša z 70 kW pa je že malo bolje. Imprez z 2.0 pa v SLO ni ravno velik - lahko pa čakaš in dnevno preglejuješ oglase, da ti ne uide. Ircarjeva je bla na netu kvečjemu 2 dni ;-)

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 02. November 2009, 15:49

Morda kdo pozna tole STI? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3252358&show=1

Oziroma bolje rečeno, če kdo ve kdo to prodaja in kak je v resnici avto, namreč slika ni od njegove preze...kot je v oglasu napisano.

Andrej

Odgovor Avtor: Andrej » 02. November 2009, 15:58

A veš da sem te hotu na tole opozorit,ker je dobra cena. K glih študiraš o novi.

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 02. November 2009, 16:42

ijuvan napisal/-a:Pri obeh naših 1.6 imam porabo pod 9L. Pa ni glih penzionistična vožnja, divjam pa tudi ne. Je pa res rahlo podhranjena (ni pa TAKO hudo), novejša z 70 kW pa je že malo bolje. Imprez z 2.0 pa v SLO ni ravno velik - lahko pa čakaš in dnevno preglejuješ oglase, da ti ne uide. Ircarjeva je bla na netu kvečjemu 2 dni ;-)
Dva dni je bla gor zato k ni dal takoj oglasa dol.. v resnic je bil zvečer oglas na netu zjutri sm pa avto vzel. :P

Kar se porabe tiče.. Jst mam kr neki mestne vožnje. Sem en mesc vozu golfa 1.9 tdi 4motion ki jim žre okol 6... pa sm ga mel kr na 7.5-8. Sam da sm pršu iz garaže (tretji štuk v kleti, 5 semaforjev in btc je bla po BC povprečna 17 in to pri dizlu).

Na 1.6 90 pa ne grem prav z veseljem, ker se ne morš niti po omejitvah dobr vozt - na ac morš dat v 4 pa gas do konca, če hočš 130-140 držat v hujše klance.... Če da mestni avtobus gas, se morš že potrudt da pred njega prideš. :P

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 02. November 2009, 17:37

irCAR, si bil pa hiter :lol: Dejansko imaš garažo v tretjem štuku POD ZEMLJO? :shock: To je pol že ogrevana ko je bližje zemeljskem jedru :lol:
Prehitevanje je res muka z 1.6 ja. Tu najbolj pogrešam par dodatnih konjev :x Glede porabe je res, da imam malo mestne vožnje - en semafor na dan po večini. Je pa veliko vožnje (okoli 5 km +-1 km) v 2. in 3. prestavi navzgor, da pridem do doma. Na avtocesti pa nisem veliko, tako da nimam veliko izkušenj.
Defenitivno je bolje vse kar je nad 66 KW ;-)

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 02. November 2009, 18:07

Sej ne me narobe razumet. Tud Impreza 1.6 ni napačen avto. Z reduktorjem je super 'hill climber', za normalno po(d) omejitvah pelat (dobr traktor komot prehitiš) je tud okey. Je treba vedt za kaj kupuješ avto.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 02. November 2009, 18:54

Andrej napisal/-a:A veš da sem te hotu na tole opozorit,ker je dobra cena. K glih študiraš o novi.
Lepo od tebe :D

Sem klical možakarja pa se ne javi...bom še jutri poskusil :-P, bi mi pa vseeno prišla kakšna dodatna info v poštev, zagotovo se bo kdo našel ki pozna, če ne prej ko bo slike dal na net (če ne bomo šli do takrat že pogledat jo :D )

Lp

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 02. November 2009, 19:38

_BiStRi_ napisal/-a:(če ne bomo šli do takrat že pogledat jo :D )
Želim ti, da se ti nasmehne (tudi v tem primeru) sreča in čimprej ubodeš novo Prco :-)
Go Westy, go!

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost