Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
H6 je šel od doma 
Kaj bi pol to pomenilo?
, naj rajs kr pozabim na kak tak avto?
Kupis z znano zgodovino in malo kilometri. Zamenjas vztrajnik in sklopko, odstranis dpf in egr ter na novo mapiras. Cenovno nekje 1000€. Mene caka se menjava oz obnova turbine. Zaenkrat se mi je avto prikupil, pred tem ga nisem maral. Te bodo pa eko-lulci popljuvali.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Why boxer Diesel engine crankshafts fail - to si že videl?klemz napisal/-a: ↑19. September 2017, 21:41Kupis z znano zgodovino in malo kilometri. Zamenjas vztrajnik in sklopko, odstranis dpf in egr ter na novo mapiras. Cenovno nekje 1000€. Mene caka se menjava oz obnova turbine. Zaenkrat se mi je avto prikupil, pred tem ga nisem maral. Te bodo pa eko-lulci popljuvali.
Aha. Vidu sm tud ze euro4 motorje z 200.000+ kilometri. Pac loterija dizla.
Torej bi ogromno subarujevcev bilo milijonarjev., če bi igrali loto. 
Torej potem so vsi ti novi dizli od 2010 naprej slabi (če ni sreče)? Malo sem že bral forum glede tega....
Od 2010 naprej naj bi bli poslihtani, ceprou vem za dva k sta odletela. Najn je trenutno blizu 160000km in zaenkrat dela, ce misl kej odletet nej odleti do februarja, ko je v garanciji.
A je sploh bil kakšen vpoklic na to napako? Verjetno ne, ker ni vprašanje o varnosti. Servisi pa lahko na ta račun krepko zaslužijo.
Kaj pa preventivni pregled oz. menjava?
Temu bi se lahko reklo tudi skrita napaka in z dobrim pravnim zastopstvom bi morda šlo do menjave oz. vračila avta.
Sanja svinja....
Kaj pa preventivni pregled oz. menjava?
Temu bi se lahko reklo tudi skrita napaka in z dobrim pravnim zastopstvom bi morda šlo do menjave oz. vračila avta.
Sanja svinja....
Se 100% strinjam z klemz-om, če je vztrajnik bil menjavan in znana zgodovina, in seveda če se boš ti držal tega in redno menjaval vztrajnik ni takega straha. Res je kar je klemz rekel da je dosti euro 4 dizlov z dosti km pa nimajo problemov. Novejši pa niso več tak kritični, ampak spet tako kot je rekel klemz, odstrani dpf in egr pa na novo mapirat. Nevem kaj so eni tak proti subaru dizlom, vsak naj vozi tisto kar mu paše, in ni treba blatit tistega kar nimaš...
sam vozim dizla legacya 2011.in po 15ih letih odkar vozim subaruje ( imel semvse generacije legacyjev) lahko recem da je ta dizel eno navadno sra.je.toliko problemov in zmetanih ojrov se pru nobenem prej.da ne govorim o stalnem strahu ko se usedem v avto (gred itd...) navkljub zamenjanem vztrajniku in bla bla bla.zato ga prodajam in grem nazaj na bencinarja legy ali outback.dizla bilo katere znamke pa vec v zijvljenju nocem imet, tako se mi je tale zasral.SubieSlo napisal/-a: ↑22. September 2017, 14:22Se 100% strinjam z klemz-om, če je vztrajnik bil menjavan in znana zgodovina, in seveda če se boš ti držal tega in redno menjaval vztrajnik ni takega straha. Res je kar je klemz rekel da je dosti euro 4 dizlov z dosti km pa nimajo problemov. Novejši pa niso več tak kritični, ampak spet tako kot je rekel klemz, odstrani dpf in egr pa na novo mapirat. Nevem kaj so eni tak proti subaru dizlom, vsak naj vozi tisto kar mu paše, in ni treba blatit tistega kar nimaš...
Vsakmu svoje. Midva sva trenutno dala 1000e v dizla, zmanjat bo treba še turbo, cca. 1000e pojačan itd. nekje do 200KM če se zmapira tko k je treba. Imam pa še 2008 2.5 OBja in ima tudi muhe, tako da niso samo dizli izpostavleni. Pri subaruju samo z 2.0 85kW motrjem nisem imel problemov pa sem ga zlorabljal pa mrzuga tišu, menjavu olje na 2-3 leta...
boneman, vse pride na koncu do servisiranja in kaki je lastnik do avta.. Poznam nekaj dizlov ko grejo super in seveda poznam jih par ko so dizli žakel brez dna zato ker neznajo servisirat in prvo osnove postavit na prvo mesto..
Najverjetneje je tudi Eurotax tuki nekje, sej dobiš pa tudi perla petardo dizel leto mlajšo za jurja več
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... SEL-VL.KLJ...
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... SEL-VL.KLJ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost