Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
-
Andrej
Sem mal prespal zadevo in morda bom šel pogledat za občutek, samo se mi zdi škoda krast čas prodajalcu, namreč američki je in s tem je povezan cel kup stvari od luči, odbijačev itd itd...
In ubistvu se mi v resnic ne da tok zajebavat z predelovanjem avta v evropskega, če bi se šlo za pol manj denarja ja...tko pa...
Morda bi blo najbolje res se dokončno osredotočiti na 06 letnik...
In ubistvu se mi v resnic ne da tok zajebavat z predelovanjem avta v evropskega, če bi se šlo za pol manj denarja ja...tko pa...
Morda bi blo najbolje res se dokončno osredotočiti na 06 letnik...
boljs praske kot slabo zakamuflirana luknja, se pa strinjam, da je predrag, sicer je pa treba videt stanje v zivomsenjur napisal/-a:nisem, sam... kako se ti ne zdi?? tiste praske so povsod! spredaj, zadaj, ob straneh...
-usnje
-avt. klima
+lpg
meni je drgac vecji plus, da ima rocni menjalnik, ker je vecina Outbackov naprodaj avtomatikov
usnje se prehitro zmaha pa se drsi, avtomatska klima lahko prej zafrkava kot navadna, plin pa spet nisem zihr, kako se dolgorocno obnese na teh nasih bokserjih
-
Andrej
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
Ja ena lepših barv, s tako obarvanim so se tud Mobitelovci vozilCrazyDriver napisal/-a:ful lepa barva
Bistri, dej če jo ne boš uzel, vsaj mal napiš kakšna se ti je zdela,tolk da mamo tud ostali info, če bomo kdaj v situaciji, kot si ti zdaj. Drugač pa je bil po moje vsak avto uvožen iz Amerike zbit. Fajn bi blo videt v kakšnem stanju je prišel dol - kakšne fotke. Isto je z EVO-ti. Za dva vem, da sta se prodajala kot nekarambolirana, pa sem jih pred tem gledal pri kleparju, kr dobr zmahana._BiStRi_ napisal/-a:@Andrej & picinni nekaj mi pravi, da je kakšna druga zame...morda bom pa šel vseeno pogledat...
take barve rezerven spegu sm dobu poleg outbackasubi92 napisal/-a:Ja ena lepših barv, s tako obarvanim so se tud Mobitelovci vozilCrazyDriver napisal/-a:ful lepa barva
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost