a ni za 2.5 vecje zavarovanje? pa poraba sm mislo da je vecja.. al ni?Urshy-sti napisal/-a:Aja pa zakaj bi se kej drugac poznal v denarnici?
kje pa se da tvoj avto videt(zaenkrat na spletu kaka slikca karkol)
a ni za 2.5 vecje zavarovanje? pa poraba sm mislo da je vecja.. al ni?Urshy-sti napisal/-a:Aja pa zakaj bi se kej drugac poznal v denarnici?
Čestitke za naraščajUrshy-sti napisal/-a:Zavarovanje je do evra enako, ker pri kilovatih je oboje nad 130kw, pri cestnini je pa razred od 1800-2500ccm in obe spadata v ta razred. 2.5 motor ima dejansko 2457ccm. Poraba dvomim da je pri 2.5 kaj visja. Ce te pa pri vec kot 10l porabe zmoti kaksen deci, potem pa smola zate.![]()
moj oglas: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6268063&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
no to ni res, cestnina za do 2.5 je ista kot za 1.8 ( 107 €)in pa registracija po kw nad 130 gre samo pri triglavu...razen za kasko je nekaj dražje...mene osnovno zavarovanje z ao+ s popusti pride točno 486 €...strumf666 napisal/-a:Je nekaj razlike, ker je cestnina višja za 2,5 motor, pa tudi razredi po kilowatih gredo naprej od 130 že nekaj časa, čeprav razlik v ceni je pa bore mala. Večja razlika je pri kaskoju zarad novejšega in dražjega avtomobila.
Čestitke za naraščaj
Felge od Foresterja...močnejša platišča...
Lite felge sem mu dal zraven, pa jih verjetno že prodaja na netu.karel napisal/-a:Felge od Foresterja...močnejša platišča...čudno,da ni napisal,da so litke
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost