Avto net oglaski

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Rasta
Uporabnik foruma
Prispevki: 429
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: Rasta » 14. Junij 2009, 22:39

subi92 napisal/-a:
Gromozansky napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2900147&show=1

A pozna kdo mogoče tegale legacya.
Po besedah nekega tipa iz Kranja je avto že dlje časa v prodaji - si ga mal podajajo med avtohišami. Mal je bil baje obščesan in so ga barval - treba vidt če je res temu tako.
Ko seM pa tipa iz avtohiše spraševal o avtu (neki je sodelavca zanimu), je reku da so jermene... že menjal in se jim je naknadno še vodna uscala tko da je tud tista nova :?: Vidu ga pa nism v živo.
Jst sm ga šou pogledat pred kakim mescem. Takrat je bla cena še 2990, so jo clo za 100 eur spustil hehe. Avto je na splošno v zelo slabem stanju. Servo pumpa ščije bolj ko moja na 17 let starmu legacyu, gnil je v zadnjih kolotekih (tricikel pa to), obtolčen je ves uglavnem ni vreden tega dnarja. ČE bi ga prodajal za 1500 bi še reku, da se mogoče splača, tko pa sam prste stran od tega avta. Aja pa prodajalci so tud nesramni za znort. Se vid, da drugač prodajajo samo nemške avtomobile.

LP, govoril sem
Zima kje si?

Uporabniški avatar
Gromozansky
Član Subaru kluba
Prispevki: 410
Kraj: Rakitna

Odgovor Avtor: Gromozansky » 15. Junij 2009, 06:48

Hvala za tole, sm ga mislu it že pogledat.
EJ22, EJ20G,EJ20

Uporabniški avatar
pero999
Uporabnik foruma
Prispevki: 1463

Odgovor Avtor: pero999 » 15. Junij 2009, 15:26

Legacy 2.0 GL

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617

Odgovor Avtor: gorazd0 » 15. Junij 2009, 15:29

Tega bojo raznesli, če se ne bo hitro prodal; je namreč na Brilejevi (med 9 in 13...).
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba
Prispevki: 5385
Kraj: Čeče - Hrastnik

Odgovor Avtor: klemz » 15. Junij 2009, 20:12

gorazd0 napisal/-a:Tega bojo raznesli, če se ne bo hitro prodal; je namreč na Brilejevi (med 9 in 13...).
Hehe, pa sej je subi ne pa kašna iskana roba, ali pač?

Uporabniški avatar
matejben
Uporabnik foruma
Prispevki: 182
Kraj: PARTYZANSKE DRAŽGOŠE

Odgovor Avtor: matejben » 15. Junij 2009, 22:35

Ojla

Tlele se fino vid tel. od prve lastnice, k je prodala avto za 3500, kar je po mojem še zmeri ena spodobna cena za spodnjo imprezo.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2920823&show=1

Kolko je po vaših ocenah voz res vreden - upam na vaše komentarje.
(Ejga, mam Fiata isti letnik, je vreden 10x manj) :oops:

Mimogrede še en link z razdelanimi imprezami

http://drischnie.homeip.net/www.subaru- ... dexENG.htm
Kam pa pridemo brez domišlija?

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 15. Junij 2009, 22:47

Ta cena je absolutno previsoka. VSAJ za tisočaka, če je res v piko ohranjena. Teden nazaj bi za tak denar dobil l. 2001, pa še generacijo novejšo. Spremljaj dnevno oglase, ti bo kaj hitro jasno...
ČE ti pomaga za oceno (škodi verjetno ne?). 2 leti nazaj "smo" kupili imprezo 1.6, l. 97, iste modre barve kot ta, 90k prevoženih, s klimo, za 3600€. Pa je res bila odlično ohranjena. + lite felge je dodal, pa nehomologiran auspuh (original v prtljažniku) :-P

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296

Odgovor Avtor: irCAR81 » 15. Junij 2009, 23:44

2 leti nazaj sem prodal tako Imprezo rdeče barve letnik 1997 s 130k km za 3500.

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 16. Junij 2009, 08:24

ijuvan napisal/-a:Ta cena je absolutno previsoka. VSAJ za tisočaka, če je res v piko ohranjena. Teden nazaj bi za tak denar dobil l. 2001, pa še generacijo novejšo. Spremljaj dnevno oglase, ti bo kaj hitro jasno...
ČE ti pomaga za oceno (škodi verjetno ne?). 2 leti nazaj "smo" kupili imprezo 1.6, l. 97, iste modre barve kot ta, 90k prevoženih, s klimo, za 3600€. Pa je res bila odlično ohranjena. + lite felge je dodal, pa nehomologiran auspuh (original v prtljažniku) :-P
Itak saj so tiste bugeye že po manj kot 5k

Uporabniški avatar
matejben
Uporabnik foruma
Prispevki: 182
Kraj: PARTYZANSKE DRAŽGOŠE

Odgovor Avtor: matejben » 16. Junij 2009, 13:24

ijuvan napisal/-a:Ta cena je absolutno previsoka. VSAJ za tisočaka, če je res v piko ohranjena. Teden nazaj bi za tak denar dobil l. 2001, pa še generacijo novejšo. Spremljaj dnevno oglase, ti bo kaj hitro jasno...
Saj se mi je kr zdelo, itak. Se mi pa zanimivo zdi, da jim je ratala fotka z dokumenti, poleg pa tel. od lastnice. K sem jo poklical in vprašal za kolko je prodala, sem ji tut povedal, kolk jo sedaj trgovec drži, je kr dol sedla. Ampak, kot pravte, jo ne bo za tolk prodal.
Kam pa pridemo brez domišlija?

Uporabniški avatar
jure
Član Subaru kluba
Prispevki: 167
Kraj: kranj

Odgovor Avtor: jure » 16. Junij 2009, 17:32

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 16. Junij 2009, 17:48

jure napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2930550&show=1

tale pa ima smisel za humor :lol:
Hm, meni tisti opis deluje kot da ga je nekdo ki ne zna slovensko prevajal s kšnim translatorjem...

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 16. Junij 2009, 18:02

NoFEAR napisal/-a:
jure napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2930550&show=1

tale pa ima smisel za humor :lol:
Hm, meni tisti opis deluje kot da ga je nekdo ki ne zna slovensko prevajal s kšnim translatorjem...
To so sumljivi oglasi. Podobna oglasa se danes videl:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2930536&show=1

pa še za enga c-klasso 270 CDI, sam ga sedaj ne najdem...

Skratka, nizka cena mlad letnik ko pa ga kontaktiraš po e-mailu pa pravijo, da so sicer iz Anglije in, da prodajajo od brata, ki se je ubil pred nedavnim.....
Lahko pa, da se motim... :?
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
jayz
Uporabnik foruma
Prispevki: 466

Odgovor Avtor: jayz » 16. Junij 2009, 19:17

Ma to se takšni in drugačni nategi, jaz sem se enkrat za foro zanimal za eno fiesto in lahko spodaj preberete kakšni so bili odgovori, izgovori....

pol sm mal po netu čekiral in je folk dobival iste maile za različne avte, ki so bili vsi sumljivo poceni....... skratka pazite, da se ne nategnete ;-)
-----------------------------------------------------------------

2007 Ford Fiesta 2.0 ST

Price : 5600 euro
Mileage: 20,150 km
Year : 2007
Fuel : Petrol
Engine : 2.0 ST
Transmission : Manual
Color : Blue Metallic
Power : 150 HP

Very good car! No repairs done. No stripes, the car was never damaged. No accident. This is first hand car, keep in garage and maintained every time at authorized service.

The tires have been changed recently, and there is no problem of engine, body, etc.
Slovenian registration and documents. The car is at the moment in Trieste, Italy.

I live in the USA, I bought the car for my brother who lived in Slovenia and then moved to Italy. He died now, I took care myself of the funerals and I returned to the USA so I cannot take the car with me.
You do not have to pay any extra taxes for this car. I have all the documents ready for sale. The vehicle is registered under my name.
For payment I accept only cash and we will have to meet in Trieste for the sale contract, as soon as is possible for you.
Thank you in advance and i hope you decide to make the deal.

Regards

PS : I removed the ad because i had to many interested people.
-----------------------
Whats your cell phone number, name, surname....

Can you give me also the Slovenian number plate of the car and
VIN (chassis number) to check history?...

thanks

bye
Jaka
-------------------------------------------
We will meet as soon as possible in Trieste. The sale will occur without problems, because all the documents are ready there. Please do not ask me to send anything to you now, because is really impossible, since all documents are in Trieste. But, when we will meet, first thing to do is to go to Police in Trieste and you will check everything there.

I will not ask for money in advance, but you must reserve the car and I will come only if you are decided to buy it because USA is far... And as a guarantee that you really want to buy the car and you have money (in cash) for the car, I require that you prove me that you will be in Trieste. For this, you must arrange a deposit paid on YOUR NAME for half price of the car. With regard to the deposit, there is a service very fast and easy to use, this service is MoneyGram, it is a service for sending cash and you will find it in your city. All that you must do is to ask a person of confidence to go to MoneyGram with the cash and to send it to Trieste, Italy to your name as receiver.

(I ask you for this because I want to be 100 % sure that you will be there and you are ready to buy it because last week I came for nothing. A man from Ljubljana said to me that he wants to buy it and I was in Trieste, but he never came and never answered to my emails.)

After the transfer is made I want that you send me a scan of receipt of transfer by email, so I can check on the website of MoneyGram and if all is ok, I will come to Trieste to conclude the business.
You will verify the documents and test the car and we will make the sale. We will go then to a MoneyGram office, you will take the money and give it to me.

PS: I said that another person must be the sender, not you because in Italy, MG does not give you the money if the receiver is a also sender. You will be the receiver. The person who will make the transfer must NOT say anything about our business in MG, because the transfer charge will be VERY high. Just to say that is a personal transfer.

This transfer is also good for you because you avoid the risk of a traveling with the money in pocket.
Maria Robles Robeja
---------------------------------
Whats your cell phone number, name, surname....

Can you give me also the Slovenian number plate of the car and
VIN (chassis number) to check history?...

Otherwise please don't waist my time!
---------------------------------------------------
WOW...You are really nervous...You can't read ??? I already told you my name. I already told you that i can not give you thi kind of details about the car, because all papers are in Trieste...Where is your problem ???

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 16. Junij 2009, 20:34

Ja, to je to...
Go Westy, go!

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost