Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Jaz vem še za eno v Škofji Loki, modra z nalepkami. Motor je trenutno v remontu, potem bo pa naprodaj.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Za tok dnara pa še jz mojo dam 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Ta srebrna ima tudi drugo desno ogledalo
A je res tok težko najti pravega 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Sej lih to je problem, taprav remont je drag, budget remonti so pa kdaj tud slabš k nič.Thomas22 napisal/-a:Jaz vem še za eno v Škofji Loki, modra z nalepkami. Motor je trenutno v remontu, potem bo pa naprodaj.
urbancebulj: une iz podljubelja (http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6048777&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;) nista pogledala? Pa npr belijeve?
Eno srebrno sem tudi jaz zasledil, vizualno podobna tej, čeprav je imela drug lonec gor. Vsaj po spominu sodeč in mogoče GO registrska . . .Freak napisal/-a:Za tole srebrno GT-jko bi si skor upal trditi,da je tista nesrečna z našega konca. Pripeljana s tujine, najprej jo je imel en fant tule z Vrhnike, potem je šla v Logatec potem pa v malineLahko pa ,da je več sivih GT-jk teh letnikov, pa da sem kaj pomešal
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Sva pogledala ja, se še najbolj nagibam k tej, čeprav je pač posvoje boga, ampak se mi zdi najbolj primerna za projekt ki ga imam v mislih.irCAR81 napisal/-a:urbancebulj: une iz podljubelja (http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6048777&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;) nista pogledala? Pa npr belijeve?
Belijeva, hm ja je dal ponudbo, ampak nisva skp pršla, oz jaz imam drugačne plane
A to kupuješ ker na vsak način hočeš met GT in čisto nič drugega al bi blo možno da bi bil s STI zadovoljen. Morš vedt da je to popolnoma drug avto, ker ima:
- občutno bolj čvrsto šasijo
- za razred ali dva boljše zavore
- bolj natančen, robustem menjalnik s 6 prestavami
- zaporo diferenciala tudi spredaj
- variabilne sesalne odmične za boljši performans v nižjih obratih
- večjo turbino
- nižjo porabo kljub temu da je več avta
- boljšo optiko podvozja, alu roke
ipd ipd
Če hočeš GT spravt na nivo STI si mim grede ob 5-10k eur odvisno od iznajdljivosti, pa še vedno maš slabo školjko, vse ropota, okna ne dihtajo, čez ovinke se zvija, cel kup čričkov... če hočš pa še to porihtat. Pač vsak ima svoje želje, vprašanje pa če se zavedaš vsega tega in to upoštevaš.
Priznam da ko sem mel GT je bil to zame svet avto in nism vidu prednosti STI, pa tud ne vem če bi jih priznal če bi me kdo hotu prepričat.. še zdej se spomnm k smo s serijsko GT in serijsko STI na AC probaval, pa se mi je zdel da tistih 20m kukr je nabrala prednosti ni nč.... zdej pa ko se pogledam nazaj vidm kako sem bil v zmoti. Lahko vprašaš tudi bistrija, Neo-ta, picinija, pač nekoga, ki je imel obe. Tist ki ima samo GT ali STI ni najbolj merodajen. Mislim da za razliko v ceni med rabljeno GT in STI dobiš več kot pa dejansko plačaš.
- občutno bolj čvrsto šasijo
- za razred ali dva boljše zavore
- bolj natančen, robustem menjalnik s 6 prestavami
- zaporo diferenciala tudi spredaj
- variabilne sesalne odmične za boljši performans v nižjih obratih
- večjo turbino
- nižjo porabo kljub temu da je več avta
- boljšo optiko podvozja, alu roke
ipd ipd
Če hočeš GT spravt na nivo STI si mim grede ob 5-10k eur odvisno od iznajdljivosti, pa še vedno maš slabo školjko, vse ropota, okna ne dihtajo, čez ovinke se zvija, cel kup čričkov... če hočš pa še to porihtat. Pač vsak ima svoje želje, vprašanje pa če se zavedaš vsega tega in to upoštevaš.
Priznam da ko sem mel GT je bil to zame svet avto in nism vidu prednosti STI, pa tud ne vem če bi jih priznal če bi me kdo hotu prepričat.. še zdej se spomnm k smo s serijsko GT in serijsko STI na AC probaval, pa se mi je zdel da tistih 20m kukr je nabrala prednosti ni nč.... zdej pa ko se pogledam nazaj vidm kako sem bil v zmoti. Lahko vprašaš tudi bistrija, Neo-ta, picinija, pač nekoga, ki je imel obe. Tist ki ima samo GT ali STI ni najbolj merodajen. Mislim da za razliko v ceni med rabljeno GT in STI dobiš več kot pa dejansko plačaš.
- Apii
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 628
- Kraj: Slovenj Gradec
- Kontakt:
Dejansko karavan sploh ni slaba kupčijaurbancebulj napisal/-a:očitno so use GT jke z precej utrujeno zgodovino![]()
pričakovano ubistvu...
zdej mamo itak eno novo:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6699935&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
škoda samo ker je karavan...
kupiš to, dobiš od gtjke dele pa gremo naši šraufat :P
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6701346&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnjič spremenil Apii, dne 25. November 2012, 12:45, skupaj popravljeno 1 krat.
4doors for more whores
STI je pravilna izbira, kakorkoli obrneš se splača dati malce več, v tvojem primeru sicer 1x več, kar pa bi po mojem mnenju hitro dobil nazaj z raznimi popravili, namreč dvomim, da niso več ali manj vse GT jke že oddirkale svoje.
Kar se pa primerjave voznih lastnosti tiče, sta pa dva različna svetova, kot je že Ircar napisal...
Kar se pa primerjave voznih lastnosti tiče, sta pa dva različna svetova, kot je že Ircar napisal...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Kaj pa da bi ohranili kak primerek legendarne GT jke, v planu imam prav to! 
A kdo ve kaj se je dogajalo s temu legacyem
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6347310&show=1" onclick="window.open(this.href);return false; ?
vem, da se je Rok res potrudu za obnovo!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6347310&show=1" onclick="window.open(this.href);return false; ?
vem, da se je Rok res potrudu za obnovo!
H6 je šel od doma 
Njegov lastnik je Lex iz Radelj ob Dravi.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Res je, sem ga kontaktiral, ker je bil to kar obširen projekt BMW Roka. Ampak žal ličarska dela niso bila tako narejena kot je treba, vsaj po pripovedovanju Lex-a.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- Apii
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 628
- Kraj: Slovenj Gradec
- Kontakt:
vauuuuu
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6706600&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
kaj opazam da se na zimo vedno vec GTjk prodaja???
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6706600&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
kaj opazam da se na zimo vedno vec GTjk prodaja???
4doors for more whores
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost