Avto net oglaski

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Zaklenjeno
Uporabniški avatar
skyline
Uporabnik foruma
Prispevki: 206

Odgovor Avtor: skyline » 20. Julij 2009, 09:57

fora je da kupci so, ampak jim je cena previsoka, če bi zdele iskal tak avto nek ljubitelj, ki bi se mu šlo da dobi dober avto, bi jo že zdavni vzel...
na koncu se bo avto prodal nekomu za 5.000€ ki jo bo imel samo za terat (podobno kot honde ki grejo na štajersko) jo zjebal in čez par mesecev bo nazaj avto.net za isti denar (pa verjetno še z manj kilometri)
GF8

Uporabniški avatar
jayz
Uporabnik foruma
Prispevki: 466

Odgovor Avtor: jayz » 20. Julij 2009, 10:39

skyline napisal/-a:fora je da kupci so, ampak jim je cena previsoka
to pomeni da kupcev ni! jaz sem tudi kupec za evo9,M3, STI 06 res lepo ohranjen za ceno 10k€ - torej nisem resen kupec (po tržni ceni) ;-)

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 20. Julij 2009, 11:33

skyline napisal/-a:fora je da kupci so, ampak jim je cena previsoka, če bi zdele iskal tak avto nek ljubitelj, ki bi se mu šlo da dobi dober avto, bi jo že zdavni vzel...
Avto bi mel vsak. Sam nimajo niti dnarja da bi ga kupul (za vozt bi jim itak prec zmankal). In prav je tako. Ker vsak k je tak avto mel ve da je nakup še najmanjši strošek. Treba je pogledat kok stane tak avto nov in če ga hočš vozt v top formi so stroški vzdrževanja temu primerni. Drugače je pa itak brezveze.

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 20. Julij 2009, 11:35

jayz napisal/-a:to pomeni da kupcev ni! jaz sem tudi kupec za evo9,M3, STI 06 res lepo ohranjen za ceno 10k€ - torej nisem resen kupec (po tržni ceni) ;-)
Zdej k sm brez avta pa mal voham okol.. matr kakšne cene drži tole.... za 10k dobiš tazga bmw-ja 330xd da dol padeš. Pa ni švoh avto.

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 20. Julij 2009, 11:44

irCAR81 napisal/-a:
skyline napisal/-a:fora je da kupci so, ampak jim je cena previsoka, če bi zdele iskal tak avto nek ljubitelj, ki bi se mu šlo da dobi dober avto, bi jo že zdavni vzel...
Avto bi mel vsak. Sam nimajo niti dnarja da bi ga kupul (za vozt bi jim itak prec zmankal). In prav je tako. Ker vsak k je tak avto mel ve da je nakup še najmanjši strošek. Treba je pogledat kok stane tak avto nov in če ga hočš vozt v top formi so stroški vzdrževanja temu primerni. Drugače je pa itak brezveze.

Se popolnoma strinjam z napisanim.

Sem imel pa ravno včeraj en podoben primer pri sebi doma. Pri sosed so mel en obisk ene žlahte med njimi tudi fant, ki ima ene 22 let in ko je vidu mojo prco ni mogel stran, seveda sem ga moral peljat :lol: Dečko je bil čist preč, seveda če vozi 206-tko s 2x manj konji. Ko pa sva se začela meniti okol cen za podrtije in za take vzdrževane avte ga je pa čist minil.....
Tko da, imel bi ga vsak, sam za ene tri jurje maximalno :roll:
Go Westy, go!

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 20. Julij 2009, 12:29

ma pa močnga 206, če ima samo 2x manj konjev :-P
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 20. Julij 2009, 12:56

Ja maš prav 2x je premalo :D prav je 2,8133333.... :-P
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
jayz
Uporabnik foruma
Prispevki: 466

Odgovor Avtor: jayz » 20. Julij 2009, 13:34

irCAR81 napisal/-a:
jayz napisal/-a:to pomeni da kupcev ni! jaz sem tudi kupec za evo9,M3, STI 06 res lepo ohranjen za ceno 10k€ - torej nisem resen kupec (po tržni ceni) ;-)
Zdej k sm brez avta pa mal voham okol.. matr kakšne cene drži tole.... za 10k dobiš tazga bmw-ja 330xd da dol padeš. Pa ni švoh avto.
meni se bmw itak dopade, samo 330d/i... ne bo zadostil dirkaškim potrebam, je pa zelo udoben in uporaben vsakdanji avto z veliko opreme in še hitro se lahko pelješ... vprašanje pa če res je po tvojem okusu ;-)

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: birdy » 20. Julij 2009, 14:41

zdaj kake so cene ne vem, sam 335i se pravi biturbo bencinar, je mene hudo pozitivno presenetil - predvsem motor

tko da, ce ti ni premali avto in so cene primerne, priporocam ogled

ps
lahko da sem mim brcnu, ker cen bmw-jev ze ene 2 leti nisem gledal

Uporabniški avatar
BMW_rok
Uporabnik foruma
Prispevki: 838
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: BMW_rok » 20. Julij 2009, 16:53

birdy napisal/-a:zdaj kake so cene ne vem, sam 335i se pravi biturbo bencinar, je mene hudo pozitivno presenetil - predvsem motor

ps
335i obstaja samo zadnja verzija Serije 3 ;-)
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204

Odgovor Avtor: birdy » 20. Julij 2009, 17:47

BMW_rok napisal/-a:
birdy napisal/-a:zdaj kake so cene ne vem, sam 335i se pravi biturbo bencinar, je mene hudo pozitivno presenetil - predvsem motor

ps
335i obstaja samo zadnja verzija Serije 3 ;-)
naj uganem - tist je pa vec kt 10k :)

Uporabniški avatar
subi4x4
Uporabnik foruma
Prispevki: 759
Kraj: Podljubelj
Kontakt:

Odgovor Avtor: subi4x4 » 20. Julij 2009, 18:42

irCAR81 napisal/-a:Pa sej kar se avta tiče je vse jasno. Ko je šel iz Neotovih rok je bil tip top, poservisiran tok, da ga je blo škoda dat od rok. Tale tvoj kolega pa glede na svojo 'zapuščino' ni nek skrbni lastnik.
mislm da kakšnih servisov hudih res ni delal, vem da so mu pri 2003 stijki bremze škripale, sploh zadaj, ampak baje je bilo to zaradi drugih neoriginalnih ploščic, pa amortizrji tud niso bili več dobri...tako da glede skrbenja za avto se strinjam, ni pravi subaru freak kot jaz , pa še kdo tukaj... ;-)

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654

Odgovor Avtor: beliblisk » 20. Julij 2009, 18:59

Kje si vidu te frike tle ukol :D

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 20. Julij 2009, 19:27

jayz napisal/-a: a si probal oglas dat na kak autoscout24, ker tam so cene takih lepih GTjk kar konkretne, mogoče pa pride kdo iskat...
Bilo je na mobile.de en mesec, v tem času sem prejel številna pisemca nategovalčkov, ki bi mi želeli pomagati obogateti :D :lol:

@subi4x4

Jst sicer ne bom rekel, da imam kako hudo zanimanje za nakup avtomobila, čas definitivno ni pravi, poleg tega, pa vsak samo primerja cene na netu med seboj brez da bi se vprašali kaj in kako...je pa tako, da ko nekdo spusti ceno v nekaj dneh za 2k EUR, potem se resno uprašaš, ali so cene avtov takšne in je več od tega utopija, ali pa je treba keš na brzake dobiti...

Pa četudi zgine avto z neta v tednu dni, bo vsak nadaljni kupec ki bo želel mojo kupit mi pridigal, da je on videl na netu tak letnik za 2k eur manj in kaj mi ni jasno, tko da še mal počakam, pol pa skinem dol in se vozim z njo še ene 15 let, pa jo probam pol prodat ponovno :lol: :lol: :lol:

So pa zanimivi naslednji podatki za moj avto na avto-netu: okoli 2000x poklikan oglas na mesec, od tega sem bil poklican parkrat, maila nisem prejel nobenega...

Torej...pa nej kdo objasni če želi, ampak odgovor je na dlani...pač dejstvo je, da gre pri teh tako...marsikdo jo želi, redki si jo pa upajo kupiti...in ko so že na pragu nakupa, jih nekdo prepriča, da so stroški preveliki, ali da gre dizel glih tako dobro ali kaka podobna neumnost :?

Ko sem kupoval avto, sem se tudi sam uprašal kako ga bom prodal...ah bo že, a očitno temu ni tako :lol:

Bo pač ostala pri meni, če je nben ne mara, pa bomo še kej predelali pa bo :D :D :D

imprezko
Uporabnik foruma
Prispevki: 351
Kraj: okolica ljubljane

Odgovor Avtor: imprezko » 20. Julij 2009, 21:19

bisti sploh nevem zakaj bi ga prodaju če bi biu jest na tvojem mestu bi ga poštimau da bi biu u piko stem nism mislu predelave zunanjega videza ampak podvozja in pa mašine mogoče kakega ličarskega popravka al pa tut ne potem se boš pa še lahko vozu nadalnih 15 let in šmekau po slo. cestah sej če pomislš bo teh imprez gt čedalje man in če bo avto lep in redno servisiran vedno več vreden saj je lastnikov takih imprez čedalje man. Lahko si ponosen da imaš tako hud avto men je še vedno ušeč pa čeprou mam novejši model :lol:
lp imprezko

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost