Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Ga je kdo dejansko klical?
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Iskalnik slik nrdi svoje 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Ja, lažnih oglasov je čedalje več. Prijaviš in hitro brišejo.
WTF imajo od tega? Preveč časa ... 
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Tole zna bit pa tut zanimivo, proti H6 motorju... http://m.hasznaltauto.hu/auto/subaru/ou ... xt-9552526
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
- strojnik005
- Član Subaru kluba
max napisal/-a:WTF imajo od tega? Preveč časa ...
Ne. Tip, ki deva lažne oglase je potencialni kupec outbecka in s tem niža ceno outbackov na trgu, da ga bo čim cenej dobil...
Zvito.....bom še jst ene 5k prštimu za 2007 Outbeka z do 100k km prevoženih (sploh,če bo turbo):P
Pozna kdo?
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0D%20VA%20.." onclick="window.open(this.href);return false;.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0D%20VA%20.." onclick="window.open(this.href);return false;.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 20AQ%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
STI dizel
STI dizel
H6 je šel od doma 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pozna kdo tega Outbacka oz. ga je že šel gledat?
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Mislm da se že zlo dolg prodaja.
Na slikah je sicer lep... Jaz sem ga šel gledat enkrat julija in je bil videt v klavrnem stanju, kot da bi že takrat stal par mesecev zapuščen. Preveč enih malenkosti ki so me odvrnile. Razne oguljene štrleče plastike, gume, rjav spodaj.. Uglavnem za to ceno sem pričakoval več,mogoče sem bil zato tolk bolj razočaran.
Sem šel danes gledat tegale...
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 4WD%20PLIN" onclick="window.open(this.href);return false;
Avto naj bi imel malo pod 80000km, kar je izredno malo za ta letnik. Ali je res, ali ne, težko rečem. Načeloma izgleda možno, vendar ga malo izdajata malenkost obrabljena prestavna ročica in pa zadnji servis leta 2009 pri okoli 60000km. Zavorni diski so tudi precej obrabljeni, ampak načeloma je to možno pri 80000, v primeru, da so še prvi. Prednji konec je bil razbit in popravljen, koliko, ne vem.
Kar me najbolj moti je pa to, da po pregledovanju zgodovine, avto prihaja z Italije, zadnja postojanka lastništva pa je bila Autodemolizioni F. Lli Artuso Group SRL...po slovensko avtoodpad, ki se ukvarja tudi z uničenjem avtomobilov, ipd.
Ne pričakujem novega avta za dobrih 7 jurjev, ampak tole mi malo smrdi....kakšne izkušnje s podobnimi situacijami?
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 4WD%20PLIN" onclick="window.open(this.href);return false;
Avto naj bi imel malo pod 80000km, kar je izredno malo za ta letnik. Ali je res, ali ne, težko rečem. Načeloma izgleda možno, vendar ga malo izdajata malenkost obrabljena prestavna ročica in pa zadnji servis leta 2009 pri okoli 60000km. Zavorni diski so tudi precej obrabljeni, ampak načeloma je to možno pri 80000, v primeru, da so še prvi. Prednji konec je bil razbit in popravljen, koliko, ne vem.
Kar me najbolj moti je pa to, da po pregledovanju zgodovine, avto prihaja z Italije, zadnja postojanka lastništva pa je bila Autodemolizioni F. Lli Artuso Group SRL...po slovensko avtoodpad, ki se ukvarja tudi z uničenjem avtomobilov, ipd.
Ne pričakujem novega avta za dobrih 7 jurjev, ampak tole mi malo smrdi....kakšne izkušnje s podobnimi situacijami?
Morda pa je bil avto predmet nekakšnega (kakršnegakoli že) zasega, zdaj pa se 'čudežno' prodaja. Pri teh zasegih, v kolikor ti avta ne uspe dobiti nazaj, je pomoje vse živo možno.
Drugače je pa meni že podatek o servisu 2009 pri 60.000km dovolj, zdaj pa jih ima pod 80.000km. Na takšne 'bose' trapaste fore servisne dokumentacije se pri ogledih avta večkrat naleti..
Drugače je pa meni že podatek o servisu 2009 pri 60.000km dovolj, zdaj pa jih ima pod 80.000km. Na takšne 'bose' trapaste fore servisne dokumentacije se pri ogledih avta večkrat naleti..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost