Avto net oglaski
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3039399&show=1
Unikat, namontiraš gor vzmetenje od Outbacka - edino če ima Outback podložene pogone kot forester.
K se mi lih pocen zdi napram novim (letnik...) razen če mu kaj manjka.
Unikat, namontiraš gor vzmetenje od Outbacka - edino če ima Outback podložene pogone kot forester.
Kar ugodna cena tega legya ja...subi92 napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3039399&show=1
Dons mi je kolega isto predlagal, sam men se to ne zdi kej preveč, niti lepo niti uporabno... Outback ima že karoserijo bolj robato kot legy, in bi tak športen karavan kot je legy pomoje prav smešno zgledal dvignjen. Outback je s poširitvami na vratih, večjimi strešnimi nosilci, bolj robato haubo in prednjo masko z večjimi meglenkami ter podobnimi dodatki bolj "offroaderski". Tako da taki vizualni detajli Outbacka res nardijo Outbacka, upam da razumeš kaj mislm povedat.
Če se pa še mal k tehniki in opremi obregnem: glede razlike v opremi med 3.0 in 2.0 verjetno nerabim razlagat.
Tazga legya kot je v oglasu ima mati, pa je proti outbacku 3.0 res kot noč pa dan; kar se tiče udobja in tudi vožnje.
Jah nič, bo treba mobile.de še mal spremlat.
EJ257, FB25
žklemz napisal/-a:Jah če pa zici niso po 300kkm u riti pol pa tut nevemkaj pa fura se lepo, si meu testno?
Jest sm enkrat dolgo tega kupu komplet zicarijo iz Turbo karavana, ki je meu 370k se mi zdi - pa so bli brez raztrganin. Ajde zmuckano že mal in najverjetneje velik dogodkov na zadnjih sedežih za njimi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov