Dobro vprašanje.JAN napisal/-a:Zakaj hudiča so te gt-jke tok drage....?
Avto net oglaski
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Že včeraj sem ti hotel napisat, da ne boš kupil Legacyja le za 800 €, ampak bo na koncu vsaj 200 € več, boš videl.klemz napisal/-a:Tale mi je ša padu f oke klik
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Klicu sm oba, tist rdeč se mi bol dopade, je že povišan, ni rjau, edina hiba je baje zglob (majstr neve točno), ga grem dons gledat, glede črnga, zadni blatniki so napihnjeni pa neki je sklopka hin baje. Thomas, to mi je jasno da bom mogu v avto uložt čim ga kupm
sam trenutno je to moj limit, ker se selim na svoje od svoje biuše (LOL) in veste kak strošek je če si morš iz nule na hitr neki ustvart.
Res je zanimiu ja, bljak.ijuvan napisal/-a:En zanimiv legacy
Da bi vsaj črno mat linijo potegnu še po vratih in bi blo malo bolj normalnoklemz napisal/-a:Res je zanimiu ja, bljak.ijuvan napisal/-a:En zanimiv legacy
-
samurainen
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 26
birdy, dons sm šou pogledat rdečga, avto je na zuni lep k hudič, sam ga majo namest traktorja, dobesedno, mene je blo kr strah kje smo se vozil...drgač pa zglobi, končniki, menjalnik (ležaji zgleda) so u riti čist preveč, tko da sm se iz tuhinjske odpelu na dolensk, in tam sprobu, pregledu še črnga, avto super, presenečen, tko da jutr prepis pa registracija in je doma.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost