Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
O kr huda zgleda.sam narocu pa hmal neki drzga 
Si jo šel gledat?? ker sem js tud v obdobju da bi menjal? pa me zanima
Kva pa tale impreza?? že kar nekaj časa se prodaja pa ceno je že spustu za slabih 600 € mnenja?? http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 02.0T%20GT" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz sem si avto na japmeetu malo pogledal > je bil v senciuross19 napisal/-a:Kva pa tale impreza?? že kar nekaj časa se prodaja pa ceno je že spustu za slabih 600 € mnenja?? http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 02.0T%20GT" onclick="window.open(this.href);return false;
Mene osebno ni prepričal, oz ni nič posebnega. Vizualno je ta modra barva nanešena kar površno, ima (pre)velike feltne, styling ni po mojem okusu (notranjost mi je kul s temi rdečimi sedeži), a je sicer kar ohranjen. 6k je kar veliko za tak paket in je to tudi po moje razlog da se prodaja toliko časa... mislim, da bi bila zame bolj realna cena okoli 4k, ampak ker ni takih avtov ravno na pretek tudi 6k ni tako nerazumska cena, kljub temu da je wagon. Meni so za mojega podobne zneske ponujal.
Sam za to ceno dobis wrx-o.je pa res da ni gt-ka 
Aha poj lih ni tok zanimiva
To pa ja ce primerjas uno wrx kok si sou gledat pa to gt jko je ze novejs sam kaksna je pa masina ?rb320 napisal/-a:Sam za to ceno dobis wrx-o.je pa res da ni gt-ka
Krzic je reku da je na servisu,pa da je ok masina
@legacy_46 a ti je tudi tebi padel v oči :mrgreen:
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Je je, veš da je makina, pa redka itak
Res hud, z ogromno opreme
V kolikor vse drži, je tale cena zelo dobra 
Tale pa res zgleda ohranjen u nulo.
Kolk pa kej kur takala makina ? Vem, da je odvisen od noge, ampak me vseeno zanima neko povprečje.
Kolk pa kej kur takala makina ? Vem, da je odvisen od noge, ampak me vseeno zanima neko povprečje.
Forester diesel
Ta avto je od uporabnika BMW_rok,kolikor se spomnim ga je njegov oče pripeljal iz
Nemčije daljnega leta 2006
Nemčije daljnega leta 2006
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Impreza 1.6 '00 Avto.net
Pozdravljeni!
Zanimam se za nakup impreze, in padla mi je v oči ena na avto netu
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... GL%20BM%20.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Ali jo pozna gdo? nekam sumljivo poceni je, glede na to da je predelana na plin, čeprav na slikah je videti lepa še posebej barva
Ne mote mi če je na njem kaj za pošraufat, le da je v voznem stanju.
Lp!
Zanimam se za nakup impreze, in padla mi je v oči ena na avto netu
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... GL%20BM%20.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Ali jo pozna gdo? nekam sumljivo poceni je, glede na to da je predelana na plin, čeprav na slikah je videti lepa še posebej barva
Ne mote mi če je na njem kaj za pošraufat, le da je v voznem stanju.
Lp!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov