Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Ah, pa sej ma kufr premajhen. Samo malo sem se dražil: kaj pa če bi... 
Okej, kaj pa malo nadgradnje? Debelejši stabilizatorji, druge vzmeti in remap?Unikat napisal/-a:MY2008 WRX kot je tale v oglasu, je bila najbrž ena večjih brc v temo Subaruja. Avto je pomehkužen kolikor jim je le ratal. Stabilizatorji so zobotrebci (zadnji le 15mm) - enake debeline so na Imprezi 1.5 105hp. Vzmeti so izredno mehke, avto je len. Po poraznih prodaji, so že takoj nasledenje leto na MY2009 vse to poravili; 40 konjev več, večja turbina, stabilizatorji so spet debelejši kot je to že bilo pri vseh prejšnjih WRX, vzmeti trše, nižje podvozje, gume so spet normalnih dimenzij 225/45/17 in ne več 205/50/17...
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0JA%204...
Lepa 'žverca' (povsem enak - le druge barve in brez meglenk - kot moj). Za moje pojme nastavljena cena ni prav nič visoka.
Lepa 'žverca' (povsem enak - le druge barve in brez meglenk - kot moj). Za moje pojme nastavljena cena ni prav nič visoka.
Še Outbacka ma v ozadju :-)Legacy_46 napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0JA%204...
H6 je šel od doma 
Možakar že ve, kaj so avtomobili 
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Je kdo že gledal tega Outbacka?
Ali pa kaj ve o njem?
Ali pa kaj ve o njem?
Nism obrnu nekaj strani foruma, in me zanima če kdo pozna in ima kaj več info, hvala!
lp Damjan
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... urbo%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
cena cca 12k
lp Damjan
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... urbo%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
cena cca 12k
Kolikor se mi zdi ni znana z foruma (če ne drugega nima nobena tolko malo konjev:P). Po opisu sodeč nima servisne in je bila v malinah?
Uf dobr spomin :.sup
Hmmm, če je šel kdo pregldat avto, mi naj malo prosim javi, sem enakega mišljenja kot je pred leti napisal Beliblisk meni ne zgleda tako stolčena, vseeno pa slike ne povejo glih nekaj veliko, bo treba it tole pogledat..., če pa ima še kdo kakšno novo info od te imrepze od leta 2011 dalje do danes, ali kdo jo je popravljal in kako, vsem hvala!
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
ta impreza je bila en čas v radencah,okrog oktobra je bila prodana. vem da je bil motor zjeban,kak je popravljen nevem. se je pa prejšnji lastnik bolj malo vozil z njo,ker je delal v tujini.
Subaru Impreza RS
Zdej pa še mašina hehe, nč treba it fino pregledat, ma če bi bla vsaj ok, bi jaz tole mellll....bohve.. :4r
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost