K: Impreza ali Legacy 98-01
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K: Impreza ali Legacy 98-01
Imam občutek, da je nakup normalno voznega Subaruja skoraj enak dobitku na lotu.
Kupim Subaru Impreza ali Legacy 4x4 s klimo (mašina max. 2.0 125 KM). Za nakup imam pripravljeno največ do 1500 € oz. za tak denar bi želel že dokaj ohranjen avto. Od vsega kar sem do sedaj videl na avto.netu bi jih glede na ohranjenost teh vozil kupil za max. 1/2 njihove prodajne cene.
Če slučajno kdo prodaja kaj podobnega, me prosim kontaktirajte na zasebno sporočilo.
Kupim Subaru Impreza ali Legacy 4x4 s klimo (mašina max. 2.0 125 KM). Za nakup imam pripravljeno največ do 1500 € oz. za tak denar bi želel že dokaj ohranjen avto. Od vsega kar sem do sedaj videl na avto.netu bi jih glede na ohranjenost teh vozil kupil za max. 1/2 njihove prodajne cene.
Če slučajno kdo prodaja kaj podobnega, me prosim kontaktirajte na zasebno sporočilo.
Re: K: Impreza ali Legacy 98-01
Mislim, da narobej gledaš na stvar. Za tak denar Subaruja v piko ne boš dobil, s takimi se nekateri raje vozimo kot, da bi jih prodajali.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Tega niti ne pričakujem, saj gre navsezadnje vsaj za 14 let star avto. Kakšne rjave obrobe in pragove se že požre, ne pa da ljudje ne vedo ali avto pije olje, kdaj so ga nazadnje menjali, suhe servo črpalke, cel avto popraskan itd... da je potrebno vložit še vsaj 700 ali več evrov. Moj 22 let star avto je bil lepši, ko sem ga prodal kot to kar sem videl do sedaj.
Ne rečem, da bi se zaradi takšnih napak lahko dogovorili za neko razumno ceno. Po drugi strani pa grem jeseni rajši v Nemčijo po avto s servisno knjigo (kljub temu, da je že tako star) kjer bom vključno z vsemi stroški uvoza dal skoraj enako kot tukaj, ohranjenost pa približno takšna kot jo iščem.
Vseeno bi, če bom imel srečo, Subaruja rajši kupil pri nas
Ne rečem, da bi se zaradi takšnih napak lahko dogovorili za neko razumno ceno. Po drugi strani pa grem jeseni rajši v Nemčijo po avto s servisno knjigo (kljub temu, da je že tako star) kjer bom vključno z vsemi stroški uvoza dal skoraj enako kot tukaj, ohranjenost pa približno takšna kot jo iščem.
Vseeno bi, če bom imel srečo, Subaruja rajši kupil pri nas
Tko kot ti je Thomas reku, s takimi se folk voz, prodaja se pa krš, oz. tak k ga je treba zrihtat, če maš mal mehankarske žilce kup neki zjebanga pa se da za male pare zrihtat... Večinoma so motorji ok, slabemu vzdrževanju navkljub. Pa velik sreče 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
@Fredisub: Potrpljenje je božja mast
čekiri oglase vsak dan... če pa bo ena zadeva na prodaj sporočim predno se objavi na avto.net-u
Skratka, srečno pri nakupu
Skratka, srečno pri nakupu
Po lastnih izkušnjah: za Nemčijo pazi od kod je, ker pozimi polivajo svinarijo (menda kalijevo raztopino), ki še bolj požre Subarujev (cinkan??) pleh. Na karoseriji sicer ni vidnih posledic, je pa podvozje precej bolj rjavo od npr. italijanskih Subarujev.Fredisub napisal/-a:Po drugi strani pa grem jeseni rajši v Nemčijo po avto s servisno knjigo (kljub temu, da je že tako star) kjer bom vključno z vsemi stroški uvoza dal skoraj enako kot tukaj, ohranjenost pa približno takšna kot jo iščem.
Tako da skoraj bolj priporočam italjana. Obrni se na uporabnika Gabrc...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
@Bobi: čekiram in poznam oglase na avto.net že skoraj na pamet
Če bo kaj, mi prosim sporoči na zasebno sporočilo, do jeseni imam načeloma čas.
@gorazd0: glede njihovega soljenja cest pa nisem vedel. Sam gledam večinoma na območju od Salzburga do Munchna in če bi bilo res kaj lepega mi ni problem skočit proti Stuttgartu ali Nurnbergu. Seveda jih rabim imet vsaj ene 5 ogledanih v določenem radiju, da ne bom šel domov praznih rok. Kontaktiram še Gabrca, če se slučajno odločim za Italijo, ki sem se jo bolj izogibal, ker ne znam italijansko pa še zaradi prevoza avtomobila je bolj zakomplicirano.
Fantje super ste - hvala za nasvete
Upam, da mi uspe, drugače bo treba zaradi dveh klancev do hiše natikat verige ob vsakem sneženju.
@gorazd0: glede njihovega soljenja cest pa nisem vedel. Sam gledam večinoma na območju od Salzburga do Munchna in če bi bilo res kaj lepega mi ni problem skočit proti Stuttgartu ali Nurnbergu. Seveda jih rabim imet vsaj ene 5 ogledanih v določenem radiju, da ne bom šel domov praznih rok. Kontaktiram še Gabrca, če se slučajno odločim za Italijo, ki sem se jo bolj izogibal, ker ne znam italijansko pa še zaradi prevoza avtomobila je bolj zakomplicirano.
Fantje super ste - hvala za nasvete
Kolega išče nekaj (Subaru ofkors)
... ima pa Imprezo 2.0 l.97`(zelo lepo)
ko najde , in če najde sporočim
ko najde , in če najde sporočim
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost