K: Kupim (Legacy,Forester,Outback)

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
some1ell
Novinec
Prispevki: 10

K: Kupim (Legacy,Forester,Outback)

Odgovor Avtor: some1ell » 01. Oktober 2014, 23:15

Pozdravljeni, par mesecev nazaj sem kupil rabljeno škodo, kjer mi je lastnik (kot seveda vsak) zatrdil, da je na avtu narejen velik servis z vsem kar spada zraven (zobati jermen, šponarji, vodna pumpa,...)

No, po prevoženih par tisoč kilometrov, mi je danes utrgalo jermen in polomilo ventile...

Že nekaj časa imam željo po nakupu subija, tako da sem se odločil, da škode ne bom popravljal in grem raje v nakup subaruja. Živim na kar hribovitem delu, zato bi mi 4x4 prav prišel...odločam pa se med legacy, forester ali outback, čeprav slednji glede na moj budget nevem če pride kaj v poštev :?

Avto naj bo po možnosti dobro ohranjen z rednimi servisi in pa z ročnim menjalnikom, saj avtomatiku ne zaupam preveč...Kupujem do cene 1500eur, saj si žal trenutno več ne morem privoščiti.

Bi pa prosil, če je lahko prodajalec vsaj toliko fer, da pove dejansko stanje vozila..tako, da ne naletim na podobno izkušnjo kot sem jo imel danes :/

( sasokrajnc@gmail.com )

Hvala vsem in lep pozdrav!

some1ell
Novinec
Prispevki: 10

Re: K: Kupim (Legacy,Forester,Outback)

Odgovor Avtor: some1ell » 04. Oktober 2014, 19:18

Cena do 4000 eur

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost