XT turbo
-
turbolenza
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 53
- Kraj: lj
XT turbo
sem bil pri SNK. Fajn pobje, prijazni, pa vendar ostal praznih rok. Mojemu XT-u ne morejo pomagati z čip tuningom. jaz pa bi vseeno rad dodatnih 40,50 KM. pospešek me daje. Zdaj je 9 sek., rad bi spravil na 6sek. Nekaj subijev obvlada turbine pa blow upe, pa ritnike. Naj mi pomagajo. Nagrada sledi
Evo, da se ne boš matral pri telefonski od Tomaža Jemca 041 525 760 ali pa Tadej Ivanc, ki tunira reli Micke 041 696 225.
Tudi sam sem razmišljal, da bi se odločil za enega od obeh (oba osebno poznam) ter dal v tuniranje EJ 22 motor, ki mi stoji doma. Ampak, te zadeve ogromno stanejo, če hočeš da je narejeno kot je treba. Zato ti predlagam, da zamenjaš agregat, ki je vzet iz Impreze.
Tudi sam sem razmišljal, da bi se odločil za enega od obeh (oba osebno poznam) ter dal v tuniranje EJ 22 motor, ki mi stoji doma. Ampak, te zadeve ogromno stanejo, če hočeš da je narejeno kot je treba. Zato ti predlagam, da zamenjaš agregat, ki je vzet iz Impreze.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
-
turbolenza
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 53
- Kraj: lj
hvala Thomas za pobudo. sem že sam razmišljal, da bi menjal motor od impreze. Pred časom je bil naprodaj leone impreza prirejen za cross tekmovanja s 345 KM za 2000 EUR tam nekje blizu Lukovice, pa po moji laični oceni bi moral menjat marsikaj. Predvsem pa pazim, da ohranjam avto popolnoma originalen. Še celo avtoradio sem kupil in to vrhunskega za zisti čas Blaupunkt Berlin z glavo iz 80-let. Bom vseeno poklical in upam, da najdemo kako dobro varianto. Če uspe, se oddožim
Če boš menjal motor potem tvoj avto nebo več popolnoma originalen. Leone nima nič skupnega z imprezo kot si v nekem postu napisal, razne optimizacije ECUja odpadejo. Obstajajo firme ki delajo odmične za EA serijo motorjev, ostane ti še menjava turbine in vgradnja intercoolerja, kako boš pa to porihtal z elektronko je pa svoja zgodba, obstajajo rešitve samo niso hitre in lahke.
Na forumu ima bolj malo ljudi leonce še manj pa je navitih.
malo poišči z googlom, oznaka tvojega motorja je EA82T, pa išči po ameriških forumih.
Na forumu ima bolj malo ljudi leonce še manj pa je navitih.
malo poišči z googlom, oznaka tvojega motorja je EA82T, pa išči po ameriških forumih.
The only treasure my car came with was rust...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov