Andrej napisal/-a:Ne razumem za kaj trdis da ni res? Da ALK ni splosno uveljavljen izraz ali da "serijskinosilecrokezaletnik1999impreze2.0" ni ALK. Boš moral malo bolj jasno razmišljati, ker mi res ni jasno.
Nadalje ima brez dvoma tudi "serijskinosilecrokezaletnik1999impreze2.0" ALK funkcijo. Zato ima takšno obliko. Kot zaostajanja koles "vgrajen" v ALK pa ima vsak letnik avta in vsaka izvedba drugačen.
Pri katerem kotu za tebe ni vec ALK

?
Da pa se ne bom po nepotrebnem bodel s tabo, ti posiljam en link za primer splosne uveljavljenosti izraza. Če se ti bo dalo skozi.
POJMOVANJEALK
andrej moj namen se ni kregat z nikomer le razjasnit stvari, da bo nekdo, ki bo rabil prave informacije lahko prebral na forumu in se kaj naučil...
torej iz tega linka, ki si ga ti dal je veliko razvidno, še bolj pa iz chenotovega... torej to kar piše le potrdi zadeve kot sem jih jaz razlagal... upam, da si prebral, ker men se ne da več razlagat in prepričevt nekoga, če pač noče razumet...
sej te ne bo noben postran gledu če boš priznal, da si se pač malo zmotil... samo da bo stvar jasna za to se gre