Ja, zarad poštnine me zanima, kr se da te zadeve v UK, kr dost ugodno dobit, sploh zdej, ko je tečaj funta tko nizek...beliblisk napisal/-a: Od oka ne kej več kt prejšne čeljusti(nekje 5kg verjetn;a te zaradi poštnine zanima?)
Turbo plan
Kukr sm jst gledu neki časa nazaj je blo kr drago u UK(+diski ter ploščice).NoFEAR napisal/-a:
Ja, zarad poštnine me zanima, kr se da te zadeve v UK, kr dost ugodno dobit, sploh zdej, ko je tečaj funta tko nizek...
Pomoje se ti splača mau počakat npr. lohka ircarja iz tera vržš is čem svetlečim pa nej ti pol on svoje proda
Kej tazga mogoče:
http://www.subaru-slo.net/userpix/22_tn ... mini_1.jpg
Nič ne čakej samo kup.NoFEAR napisal/-a:nekje med 250 in 350€ za komplet, skupi s poštninoThomas22 napisal/-a:In kolk je to ugodno?
Ircarja še čakam, kaj se bo odloču. Če mu ne bo ratal avta prej prodat...beliblisk napisal/-a:lohka ircarja iz tera vržš is čem svetlečim pa nej ti pol on svoje proda![]()
Don't allow your mind tell your heart what to do.
a pa ima kdo dejanske izkušnje med ploščicami OMP in DS2500? Da je že oboje imel na imprezi GT, zavorni učinek, kolikšna je obraba obojih, pregrevanje...
kaj pa zavorne cevke, ima kdo pletene gor? se je poznala razlika po menjavi? Jaz imam naročene od goodridge pa zavorno olje ate super blue racing, pa me zanima prvo kakšna bo razlika samo s to menjavo, eni pravijo da se zelo pozna, sploh če je olje že starejše, bom videl pa sporočim...
kaj pa zavorne cevke, ima kdo pletene gor? se je poznala razlika po menjavi? Jaz imam naročene od goodridge pa zavorno olje ate super blue racing, pa me zanima prvo kakšna bo razlika samo s to menjavo, eni pravijo da se zelo pozna, sploh če je olje že starejše, bom videl pa sporočim...
Jaz imam pletene cevi... so prišle z avtom. Olje sem imel MOTUL RBF600, ki mislim da je še boljše od ATE, sedaj imam enga navadnga 4.2 - pametne razlike praktično ne občutim.
Diske sem imel od roesch
http://www.roeschbrake.com/images/vr2.jpg
Pa do enih starih in sedaj original brembo (stock).
Pametne razlike ni. Še najbolj se poznajo ploščice... to sem pa mel od brembo, ebc, neki japonskega iz saminga, ene 2 različne roesch zmesi, in zdej omp.
Daleč najbolje prime roesch. Sem pa tud ta zadne znucal v 14 dneh. So šle kot da so iz putra. To mislim da pove vse. Kar koli boš imel na teh 4 batnih čeljustih od GT, boš pregrel, če boš ene 3-5x bremzal iz 200 na 60 na polno, tko da....
Diske sem imel od roesch
http://www.roeschbrake.com/images/vr2.jpg
Pa do enih starih in sedaj original brembo (stock).
Pametne razlike ni. Še najbolj se poznajo ploščice... to sem pa mel od brembo, ebc, neki japonskega iz saminga, ene 2 različne roesch zmesi, in zdej omp.
Daleč najbolje prime roesch. Sem pa tud ta zadne znucal v 14 dneh. So šle kot da so iz putra. To mislim da pove vse. Kar koli boš imel na teh 4 batnih čeljustih od GT, boš pregrel, če boš ene 3-5x bremzal iz 200 na 60 na polno, tko da....
Jaz bi tudi dal nadomestek originala brembo HC (nek high carbon), baje so ok za svoj denar
kok si dal za roesch diske?
ATE olje je pa po mojih izkušnjah zelo ok, sicer nisem probal motul, vendar na forumih sem zasledil da je ate zelo na nivoju
Glede na izkušnje z ds2500 na vtiju, bi najraje to še enkrat dal gor, ker tudi ko je res vse na visoki temperaturi še vedno dela
kok si dal za roesch diske?
ATE olje je pa po mojih izkušnjah zelo ok, sicer nisem probal motul, vendar na forumih sem zasledil da je ate zelo na nivoju
Glede na izkušnje z ds2500 na vtiju, bi najraje to še enkrat dal gor, ker tudi ko je res vse na visoki temperaturi še vedno dela
Sem mel to olje v prejšnjem avtu. In mam še nek pol litrčka, pa sem vseeno raje vzel Motul (ni poceni), ampak ker sem Kržiču pozabu povedat da ga mam za sedežem mi je dal neko 4.2 olje. :P Pa je isti šmorn.flat4 napisal/-a:Ate bremz olje je super zadeva, ga dosti hvalijo.... Blue je pa samo njihova fora, da lažje menjaš; ko priteče ven modro olje, veš da si ga zamenjal/preluftal.
Glede nastavitve podvozij:Thomas22 napisal/-a:Sem opisal v temi o optiki pod Impreza.irCAR81 napisal/-a:Kako maš pa optiko naštelano?Thomas22 napisal/-a:Na Legacyju se mi amortizerji prima obnesejo, pa je avto velikokrat kar obtežen, lega na cesto je b.p..
http://www.iwsti.com/forums/gd-suspensi ... nsion.html
Jaz imam pletene zavorne cevke sicer na Legacyu, so mi jih naredili v LJ na Cesti dveh cesarjev. Zadeva OK, ni bila draga, pa še po naročilu dodajo na cevko fiksirne objemke, da cevka stoji kot mora. Pozna se pa na občutku pedala zelo, še posebej sedaj, ko so večje zavore na avtu.jayz napisal/-a:a pa ima kdo dejanske izkušnje med ploščicami OMP in DS2500? Da je že oboje imel na imprezi GT, zavorni učinek, kolikšna je obraba obojih, pregrevanje...
Zavornega olja sem preskusil ogromno, tudi omenjenega Motul in ATE, med drugimi tudi Castrol, Bendrix, Valvoline, Silcolene, vsi so bili DOT 5.1, kar pomeni da je mokro vrelišče višje.
Tudi sam sem ugotovil kot Ircar, da ni bistvene razlike. Zato sedaj posvečam pozornost pri zavornem olju le to, da ima oznako DOT 5.1.
Pri vseh teh nakupih, pa opažam, da večina misli, da morajo kupiti najdražje olje, ploščice, saj imajo hiter avto. Tu se je treba odločiti za nakup najboljše robe za nizko ceno, saj je brez zveze se zgledovati kaj recimo uporablja Olie Clark na svoji Imprezi ali pa Ken Block in ne nazadnje Cilenšek. Fantje se furajo v popolnoma drugih pogojih.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov