2008 wrx menjalnik in tuning
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 300
- Kraj: Göteborg, Sweden
- Kontakt:
2008 wrx menjalnik in tuning
Se pripravljan naslednji mesec zapeljat avto na tuning in me zanima kolko konjev sploh zdrzi da me (ali njih) ne bi zaneslo ko bodo fanjte zaceli stimat.
Sem probal googlat pa ne najdem noben pameten odgovor. Torej da ne bluzim:
Ali ima kdo izkusnje ali ideje kolko zdrzi orignal menjalnik?
Sem probal googlat pa ne najdem noben pameten odgovor. Torej da ne bluzim:
Ali ima kdo izkusnje ali ideje kolko zdrzi orignal menjalnik?
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Remap ja.. mislil sem edino vrzt noter perrinov zracnifilter, downpipe pa mogoce sportni katalizator (nocem prevec pretiravat ker pol je boljse vzet kredit pa sti kupit ko pa v wrx-a vrzt milijone).
Hoto sem samo malo informacij ker sem z fanti diskutiral o 40ih konjih pa so se zaceli smejat in rekli da bo kr malo vec in niso hotli govorit o stevilkah kao naj bo presenecenje. In sem na poti od tam zacel razmisljat da ne bi mi veselo menjalnik vtrgali (sploh ko svedske forume berem pa ze enkrat letno menjavajo menjalnike - sploh ta stari GTji). Z menjalniki pa tak mam fobije ko sem na Das Sheisse enega uspel razturit (na vsakem avtu za tem so me samo uhe ko se peljem in non stop iscem neke zvoke).
Hoto sem samo malo informacij ker sem z fanti diskutiral o 40ih konjih pa so se zaceli smejat in rekli da bo kr malo vec in niso hotli govorit o stevilkah kao naj bo presenecenje. In sem na poti od tam zacel razmisljat da ne bi mi veselo menjalnik vtrgali (sploh ko svedske forume berem pa ze enkrat letno menjavajo menjalnike - sploh ta stari GTji). Z menjalniki pa tak mam fobije ko sem na Das Sheisse enega uspel razturit (na vsakem avtu za tem so me samo uhe ko se peljem in non stop iscem neke zvoke).
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Dovolj bo da kerega sokiram._BiStRi_ napisal/-a:Za iz WRX spravit 400 konjev ven, pa najbrž ne bo dovolj samo remap pa decat...za te modifikacije, ki si jih naštel računaj cca do max 80km plusa na original konje.
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Izgleda da ne bo nobenih problemov.. ker na tolko konjev da bi menjalnik sel verjetno ne bom nikoli ciljal...
Sem pa danes gledal malo cene downpipe z race kat od perrina in se mi je slina cedila, ko sem zagledal cene sem pa dobil suha usta.. ne vem kaj bom naredo.. Niso tolko problem ameriske cene ampak prekleta carina ki doda se 1/4 cene in postnina ki stane skoraj tolko kot deli. Svedski proizvajalci se pa tudi ne dajo.. prednji del downpipe 400 € + zadnji del downpipe z sportnim katom se 400€.. se pa niso zlate cevi z diamantnim katalizatorom..
ah, bo treba nekaj prodat doma..
Sem pa danes gledal malo cene downpipe z race kat od perrina in se mi je slina cedila, ko sem zagledal cene sem pa dobil suha usta.. ne vem kaj bom naredo.. Niso tolko problem ameriske cene ampak prekleta carina ki doda se 1/4 cene in postnina ki stane skoraj tolko kot deli. Svedski proizvajalci se pa tudi ne dajo.. prednji del downpipe 400 € + zadnji del downpipe z sportnim katom se 400€.. se pa niso zlate cevi z diamantnim katalizatorom..
ah, bo treba nekaj prodat doma..
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Ja anglija, pravkar brskam pa ni lih lahko najt 08 wrx downpipe (verjetno pasejo tudi od starih modelov samo ne bi rad narocil nekaj kar bom potem prodajal). Pa seveda more met katalizator gor da ne bi mel cirkus na tehnicnem.. sem ravno sau skozi enega v petek..
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
£265, komplet downpipe. http://www.cobrasport.com/exhaust/Subar ... 1/366/0/#0 Mogoče škoda, da je 200 celični...
EJ257, FB25
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
To mi delaj! Zgleda zanimivo.. Najbolj pomembno je da bo verjetno sel skozi tehnicnega brez problema.. S tem da moj avto nima zadnjega lonca (je verjetno odletel ko je prejsnji lastnik dal delat dvojni izpuh).
Spodaj zgleda takole:
http://i1107.photobucket.com/albums/h39 ... G_5347.jpg
Ko se montira downpipe gor z katalizatorjem potem seveda odleti standard katalizator, hm, ampak vprasanje je ce bo avto uspel biti dovolj cist brez zadnjega lonca.
Ah, ze zacenjam prevec razmisljat.. ko pa clovek ne dela tunning vsak dan..
Spodaj zgleda takole:
http://i1107.photobucket.com/albums/h39 ... G_5347.jpg
Ko se montira downpipe gor z katalizatorjem potem seveda odleti standard katalizator, hm, ampak vprasanje je ce bo avto uspel biti dovolj cist brez zadnjega lonca.
Ah, ze zacenjam prevec razmisljat.. ko pa clovek ne dela tunning vsak dan..
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov