Subaru legacy 3.0R Spec-b

Oglasi namenjeni prodaji vozil Subaru
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Uporabniški avatar
ORLY
Uporabnik foruma
Prispevki: 875

Re: Subaru legacy 3.0R Spec-b

Odgovor Avtor: ORLY » 03. Marec 2023, 09:05

BackW00d napisal/-a:
03. Marec 2023, 08:54
Valda ni treba olja čekirat pa menjat, če je to Subaru...a veš, Subaru je navsezadnje le neuničljiv :)....

...Ej neki mi klonka po motorju ?!
Eh, sploh ni važno, sej ma lučko za olje 8-) Pa glasna mašina tud rata. :grim
ignorance is bliss

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5486
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 03. Marec 2023, 09:12

To je pomoje "hiba" 80% vseh subarujevih (pa ajde recimo navadnih bencinskih) motorjev. Al pa raje še kaj več kot to....

Če nebi bilo tega, bi verjetno marsikater motor še delal...20% pa je problem pregretja povezanega s prebojem kakega ključnega dela hladilnega sistema...in pol valda preploza tesnilo glave.

Pač če motor z leti prične olje pit, pa da nisi priden pri čekiranju nivoja, se hitro zgodi da v kakem ovinku malo na suho vleče :) Pol se pa nabere tega suhega dost, da glavna gred najebe...

Bolj kot je motor močan in z njim povezani pospeški, hitreje olje zateče nekam v napačen del karterja/motorja in hitreje sifon vleče na suho če ni dosti olja, saj je logično. Pa z večjo močjo so večji pritiski v motorjih na drsnih ležajih in hitreje se zgodi da pride do ribanja. Posledično se te vžigi lučke manj prizanesljivi.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Bi-Fuel
Uporabnik foruma
Prispevki: 39

Odgovor Avtor: Bi-Fuel » 03. Marec 2023, 10:11

Schudr napisal/-a:
03. Marec 2023, 08:38
Kaj je blo pa s prvim motorjem, da je seveda drugi v avtu? Jst mam naprimer 398.000km pa je še prvi not kolikor je meni znano.
Ne vem točno. Sklepam da je zaribal pri prejsnjem lastniku. Jaz sem ga dobil z motorjem z manj kot 100k kilometri. In to je vse bistvo in kar je pomembno. Vse ostalo je nesmiselno razpravljat.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost