P: outback 2003
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
V bistvu slabih 6 jurjev. Mislim, da je največji problem v 2,5 motorju. Večina ljudi misli, da je to požrešen motor in draga registracija. Zdaj, če ga ti ne predajaš zaradi nazadnje naštetega, je najbolje da ga obdržiš.
Zame je Outback najbolj univerzalen - uporaben avto.
Zame je Outback najbolj univerzalen - uporaben avto.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Sej oglasa ni več na a.netu al kako??
Drgač bi si pa mislu,da je tle mal krivec motor 2.5, ki je na razmeroma slabem glasu. Zdej če je to upravičeno al ne, nimam pojma
Pol drugo bi pa reku še to, da je kupcev za tak avto razmeroma malo. Zato se tudi malo dlje časa prodajajo takšni avtomobili. Vsi bi radi imeli dizle oz majhne bencinarje, ki bi pili 6l/100km
Al pa dej gor značko od BMW-ja, pa se bo takoj najdu kakšn kupec
Ne vem no, tako jes gledam na te zadeve, lahk se pa tut motim ja
Drgač bi si pa mislu,da je tle mal krivec motor 2.5, ki je na razmeroma slabem glasu. Zdej če je to upravičeno al ne, nimam pojma
Al pa dej gor značko od BMW-ja, pa se bo takoj najdu kakšn kupec
Ne vem no, tako jes gledam na te zadeve, lahk se pa tut motim ja
Se strinjam da je outbak,eden najbolj univerzalnih avtomobikov,dobro se obnese na vseh terenih.Sem imel že dva taka outbacka z 2.5 motorjem in moram reči da je to res prava žival od avtomobila.Glede 2.5 motorja pa sem se pogovarjal,z mehanikom,ki že dlje časa šraufa subaruje in mislim da ima te avtomobile kar dobro naštudirane.On pravi da je 2.5 motor v svoji zasnovi od leta 99 naprej odličen,problem je samo v tem da radi pijejo olje medtem ko 2.0 motorji načeloma teh problemov naj ne bi imeli.Ker pa določeni ljudje,olja ne preverjajo po 30000 in več km, ga v določenih primerih počasi zmanjka in vsi vemo kaj sledi.V primerjavi z 2.0 motorjem pa 2.5 mašina dosti bolj potegne,v porabi pa ni razlike. Trenutno imam legacya 05 tudi z 2.5 mašino,olja mi ne pije nič,iz preventive pa vsake par 1000km preverim nivo.
Prejšnji outback ga je malček pil cca 0.5l na 5000km,sem pač dolil in ni bilo nobenih problemov.Poraba pa: Legacy 05 Ajdovščina-Baška(otok Krk) in nazaj 3 osebe v avtu, normalna vožnja,poraba točno 8.5l mislim da 2.0 mašina ne bi pokurla nič manj.
Prejšnji outback ga je malček pil cca 0.5l na 5000km,sem pač dolil in ni bilo nobenih problemov.Poraba pa: Legacy 05 Ajdovščina-Baška(otok Krk) in nazaj 3 osebe v avtu, normalna vožnja,poraba točno 8.5l mislim da 2.0 mašina ne bi pokurla nič manj.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost