P: Subaru Legacy Station Wagon 2.0 GL 4WD

Oglasi namenjeni prodaji vozil Subaru
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma
Prispevki: 597

P: Subaru Legacy Station Wagon 2.0 GL 4WD

Odgovor Avtor: Boxer » 22. Januar 2014, 21:37

Torej naprodaj je omenjeno vozilo z 2.0 litrskim bencinskih boxer motorjem letnika 1997. ima realnih prevoženih 343.000km. Avtomobil je kupljen resnično od prvega lastnika lansko leto novembra. Imam vso dokumetacijo in original račun avtomobila prvega lastnika in mojo kupoprodajno pogodbo katero dokazuje le to.

SERVISI, MOTOR...:

Servisna dokumetacija je znana od prvega dne nakupa do danes. In lahko mirno rečem,da se na avtomobilu ni šparalo ter,da so se vedno ugrajevali in menjali samo originalni subarujevi deli.
Tri četrtine računov servisne zgodovine si lahko ogledate v moji predstavitveni temi. Samo pazite ker so nadnaravne velikosti slik :mrgreen: LINK: viewtopic.php?f=13&t=7621" onclick="window.open(this.href);return false;

Ostale račune ki niso tam imam še doma, zraven pa spadajo še servisni listki ki so shranjeni v plastificirani vrečki pod motornim pokrovom vozila.
Zadnji omenjeni veliki servis v višini skoraj 900eur je bil opravljen cca. 5 let nazaj oziroma cca. 60.000km nazaj.
Komplet sklopka, potisni ležaj, lamela pa je bila menjana cca.80.000km nazaj. Pravtako je bil menjan LMM v vrednosti 430eur.(NOV-ORIGINAL). Skozi zgodovino servisiranja je bilo tudi redno menjano,: Olja, manšete, semeringi, zglobi, oljni filtri, zračni filtri, bencinski filtri, olja menjalnika, olja diferencijala, tesnila, ležaji, puše menjalnika, o-ringi servo črpalke, kolesni ležaji, vzdrževanje/polnitev klimatske naprave, jermena, svečke, hidravlična olja, žarnice armature, stikala, različne masti, motorne tekočine, tesnilni obročki,itd..

Pri meni pa je bilo decembra menjano še: olje motorja, volanska notranja leva sprednja manšeta, zračni filter, oljni filter, hladilna tekočina plus menjava letnega čistila za steklo z zimskim.
Naj še omenim,da ima vozilo zamenjano sprednje steklo (NOVO-ORIGINAL) zaradi kamenčka na cesti.
Avto pa je obut v zimske gume Michelin katere imajo še cca.5-6mm profila.
Skratka servisna dokumetacija avtomobila je naravnost fascinantna (in bo ob pregledovanju bodočega lastnika vzela sigurno cel dan) glede na to,da je avto letnik 97".

KAROSERIJA:

Kar se tiče karoserije je avto zelo lep, celoten v prvi barvi in nekaramboliran.Če te navedbe ne držijo bom šel osebno do gospe ki je prva lastnica in ... :twisted: :-P Seveda ima kakšno prasko sem ter tja tako kot imamo tudi ljudje kakšno gubo pri 50-ih :D Na zadnjih obrobah pa ima tudi malo površinske rje. Nekomu ki mu bo pa vozilo služilo zgolj kot "delaven voz" pa se z tem ne rabi obremenjevati ker se bo z takimi obrobami sigurno lahko vozil še par let brez problema :thup Torej bolj problem šminkerske narave.

PODVOZJE:

Avto je bil takoj po nakupu (november 2013) na liftu in je kar se tiče podvozja vse v redu. Nekateri pravijo ,da bi bili sprednji amortizerji počasi za zamenjat, nekateri pravijo,da so še vredu. Naj se kupec sam odloči in pregleda. Razni stabilizatorji, manšete, zavore... pa so brezhibni.
Avto ob vožnji nič ne ropota, cvili, nima čričkov in podobno ampak se pelje za to starost in kilometre izredno lepo. Pravtako so diski in ploščice še za nekaj 10.000km, seveda odvisno od posameznika.

OPREMA VOZILA:

Od opreme ima vozilo sledeče: -Električni dvig prednjih in zadnjih stekel(brezhibni mehanizmi), servo volan, klimatska naprava (ki je bila servisirana lani), hillholder (deluje brezhibno), centralno zaklepanje(brezhibno), nastavljiv volan po višini, nastavljivi sedež, gumi tepihi original Legacy (kupljeni naknadno), sredinski naslon za roko, električno nastavljiva zunanja ogledala (brezhibna), 2x airbag, alarm naprava, in pa deljiva zadnja klop.

SLIKE VOZILA:

Slike vozila bom dal kar od prejšne lastnice iz oglasa ker zaenkrat nimam kakšnih lepih in tudi avto je isti kot je bil 3 mesece nazaj. Služijo kot osnova ker itak ga boste videli v živo.
http://shrani.si/f/1p/P1/4EtqlJPf/1.jpg
http://shrani.si/f/a/WV/njVe32h/2.jpg
http://shrani.si/f/3S/6L/v5ip7i2/3.jpg
http://shrani.si/f/2F/Xs/26588zLq/4.jpg
http://shrani.si/f/t/gn/4lDA1Q7F/5.jpg
http://shrani.si/f/1Q/C1/35tkeQdZ/6.jpg

CENA VOZILA:

Cena vozila je recimo 1350 eur in se mi zdi fer,da se za neko "dobro povprečno plačo" dobi dobro vozilo, praktično prvega lastnika, nekaramboliranega in z zelo vzdrževano ter znano servisno zgodovino.

Interesente zaenkrat prosim če mi lahko pošljete privat sporočilo,da se dogovorimo za morebitne informacije, ogled itd...Naj poudarim,da je cena zgolj okvirna in ni zadnja. Lahko mi pošljete tudi ponudbo za koliko bi ga vzeli, čeprav najrajši vidim,da se za ceno dogovorimo ob ogledu vozila. Menjava poudarjam ni možna za nobeno drugo vozilo razen Subaru Impreze WRX STI letnika recimo od 03" do 07" seveda z mojim doplačilom :lol:

To bi bilo to, če imate kakršna koli uprašanja ali podobno pa kar na dan z besedo :-)

Uporabniški avatar
BIGzig
Član Subaru kluba
Prispevki: 423
Kraj: Mojstrana

Re: P: Subaru Legacy Station Wagon 2.0 GL 4WD

Odgovor Avtor: BIGzig » 23. Januar 2014, 05:54

Si se napalil za STIjko ja? :D
Tale Legacy je krasen, veliko sreče pri prodaji..

Uporabniški avatar
LSlabe
Član Subaru kluba
Prispevki: 2901
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Odgovor Avtor: LSlabe » 23. Januar 2014, 06:40

No, to pa je vzoren primer oglasa :.sup

Lep avto!
What seems to be the Officer, problem?

Nč več turbo...

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 23. Januar 2014, 07:29

BIGzig napisal/-a:Si se napalil za STIjko ja? :D
Tale Legacy je krasen, veliko sreče pri prodaji..
Kako krasen? Žal ima na zadnji levi obrobi veliko rje, že barvo napenja in to ni površinska rja.

Oglas je pa res super napisan.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 23. Januar 2014, 08:20

Ti pa si se mal razpisu.........jst drgač vzamem katero koli kanto v račun:P ZS če se boš kej konkretnga odloču :.sup

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 23. Januar 2014, 15:08

@bigzig, sploh ne govori :D

@Lslabe, hvala sem se potrudil čim več kar vem napisati.

@Thomas22, ja se strinjam ,da ima nekaj rje na zadnjih obrobah. Bomo z morebitnim kupcem ceno prilagodili... ;-) (Dajte lepo prosim moderatorji v prvem postu popravit stavek z površinsko rjo v rjo na zadnjih obrobah) Če pa še kaj vidite ali ,da sem napisal preveč "olepšalno" pa kar povejte :thup :-D

@beliblisk, samo moj legacy nima 500hp :lol:

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 23. Januar 2014, 16:40

Beli išče tudi daily driverja :.sup

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 23. Januar 2014, 17:50

Ah daj no, za tvoje letne kilometre (8kkm) se pa res ne boš prevažal z 116hp :D

ps.: Bom šel še kakšno imprezo STI pogledat :thup Si naredil napako ko si me vozil samo pet kilometrov :lol: Tolk časa bi me moral gonit čez ovinke,da bi dinarčki sami začel padat iz žepov :mrgreen: :-pivo

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 23. Januar 2014, 18:02

Sj maš prou,za drug avto bo 70bhp dost :.sup

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 23. Januar 2014, 18:15

beliblisk napisal/-a:Sj maš prou,za drug avto bo 70bhp dost :.sup
Ma seveda, jaz delam z 90hp 50-60kkm letno, pa se nič ne pritožujem :.sup Mogoče včasih kje pri stuttgardu ko vozim 140km/h, ostali pa padajo mimo 200 pomislim,da bi mi še kakšen konjiček prav prišel ampak ni hudega :D

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 24. Januar 2014, 22:32

kilometri, 344.000km :D

aljoša
Uporabnik foruma
Prispevki: 32

Odgovor Avtor: aljoša » 29. Januar 2014, 11:56

fajn avto...samo moje osebno mnenje je da je cena previskoa..
srečno! :)

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 29. Januar 2014, 14:32

aljoša napisal/-a:fajn avto...samo moje osebno mnenje je da je cena previskoa..
srečno! :)
Cena je zgolj okvirna. ;-)

Sicer pa en update. Avto ko je mrzel malo cuka recimo tam 3-4kilometre, po tem deluje normalno. Sem skoraj ziher ,da so svečke ali kabli.
Avto bo imel kmalu novih 1000km :mrgreen:

Nova okvirna cena 990eur. Zadnjo ceno pa dorečemo ob ogledu. Menjava za Imprezo STI ne pride več v poštev.

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 29. Januar 2014, 14:54

A si že kupu eno al ugotovu,da ni to zate?

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 29. Januar 2014, 15:05

Imam podoben problem kot ti :lol: Sem ugotovil,da bo za drugi avto premalo 300hp. Tako,da bom kupil nekaj 400hp pa naprej...Vglavnem nekaj, kar res nalima na zic in če že kupim nekaj za dušo in me bo to stalo kar nekaj denarja na leto, naj bo res stroj in pol :thup

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost