P: Opel Corsa 1.4 16V

Oglasi namenjeni nakupu in prodaji vozil ostalih znamk
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
Taurus
Novinec
Prispevki: 10
Kraj: Tržič

P: Opel Corsa 1.4 16V

Odgovor Avtor: Taurus » 03. Julij 2021, 19:17

Tako, po nakupu Outbacka (kmalu načnem o njem temo ker bi mi prav prišel kakšen nasvet :smly ) sedaj prodajam svojo Corso.

Avto je ohranjen okej, ima nekaj zunanjih prask, notri plastika pri sovoznikovih vratih občasno ropota (šrauf pod vrati se ne zategne - tak že kupljen), armatura in sedeži drugače lepi, ko prižgem klimo nekaj sekund smrdi potem je uredu in pa lučka za tlak v gumah sveti oziroma utripa. Na Avtotehni vis so rekli, da je za zamenjat nek senzor, ki je po spominu kar drag(okoli 300€?). Je pa začela svetit po njihovem servisu in malo sumim da so imeli oni prste vmes. Sem slišal par zgodb o nategu z njihove strani tko da se nebi čudil.

Avto sem vozil zelo mirno, brez divjanja, po jajcih lahko rečem (110-120kmh po avtocesti) z realno porabo 6,3l (sem probal šparat :D ). Z Outbackom pa sem zdaj malo moral spremeniti ''način življenja'' ker mi žre okoli 9 in se ne oziram več na to :mrgreen:

Ima 102120 km, redni servis pri 109000. Imam vse račune in servisno knjižco.

Cena za člane foruma seveda malo nižja.

Če koga zanima kaj več lahko piše ali pokliče 040 957 205 - Nejc.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 01.4%2016V

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost