K: MITSHUBISHI ECLIPSE
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K: MITSHUBISHI ECLIPSE
zdravo,
rabim en avto za vožnjo izključno po AC iz tržiča do ljubljane in ko sem pregledoval net mi je v oči padlo:
toyota celica letnik 2000,1.8
honda prelude letnik 1998, 2.0
honda accord coupe 1998, 2.0,
in ta eclipse letnik 2000, 2.0
vse je tam okoli 2500, vsi imajo kar dosti opreme in za toyoto in eclipsa vem, da sta to dva najboljša motorja..porabo bi rad imel okoli 7-8, seveda po ACju...mnenja?
p.s. nočem francozev, italijanov in nemcev!
lpa
rabim en avto za vožnjo izključno po AC iz tržiča do ljubljane in ko sem pregledoval net mi je v oči padlo:
toyota celica letnik 2000,1.8
honda prelude letnik 1998, 2.0
honda accord coupe 1998, 2.0,
in ta eclipse letnik 2000, 2.0
vse je tam okoli 2500, vsi imajo kar dosti opreme in za toyoto in eclipsa vem, da sta to dva najboljša motorja..porabo bi rad imel okoli 7-8, seveda po ACju...mnenja?
p.s. nočem francozev, italijanov in nemcev!
lpa
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Re: K: MITSHUBISHI ECLIPSE
Accord coupe 
thomass22, glede na videno imprezo (sivo) , katera ima vse podvojeno, se pravi 8x injektorji....in so še vedno težave in da bi kljub mazanju kaj shodilo, kar itak bi, mi je brezveze + da so strokovnjaki hoteli po 4k€ da bi bilo to to....sem opustil , plin je za kuhanje, čeprav sem prej razmišljal o tej smeri, aja še par forumov v nemčiji ima težave z 2.5 stijkami in plinom, tako da za tak denar dobim že hud avto ki ne kuri veliko...
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Nisem imel v mislih Impreze Sti na plin. Legacy ali Forester.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kaj pa kej takega?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8342616&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Hudo lušten avto za peljat, še serijsko ima spredaj špero. Sam sem imel samo 1.6 z 127hp in v slabih 2 letih lastništva in kljub 250k km na števcu se je avto peljal brezhibno in tudi kar zabavno. Poraba je bila pa tudi precej ugodna (če si fural bolj kot škrtica mi je avto pil 6.2 na 100)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8342616&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Hudo lušten avto za peljat, še serijsko ima spredaj špero. Sam sem imel samo 1.6 z 127hp in v slabih 2 letih lastništva in kljub 250k km na števcu se je avto peljal brezhibno in tudi kar zabavno. Poraba je bila pa tudi precej ugodna (če si fural bolj kot škrtica mi je avto pil 6.2 na 100)
Nimam kulija, da bi se podpisal.
a pol si imel 1.6 esi?jp dobr avto,sam rad rjavi ker je delan v angliji
forester ali legacy sta mi prevelika, ker se večinoma vozim vedno sam, zato kakšne manjše gare bi bile boljše, glede honde civic, vem, dober avto, ampak vtijke res ne rabim , čeprav vidim da ni neka huda cena...bom razmislil...hvala za idejo
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Nekaj čtiva glede rezervoarja http://www.therevcounter.co.uk/mechanic ... k-tip.html .
Obljubljeno pa še pošljem.
Obljubljeno pa še pošljem.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov