K: Blow off impreza gt

Prodaja in nakup rezervnih delov, dodatne opreme, avtoakustike in druge opreme za vozila.
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Uporabniški avatar
LSlabe
Član Subaru kluba
Prispevki: 2905
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Re: K: Blow off impreza gt

Odgovor Avtor: LSlabe » 24. September 2014, 19:46

Aja. Za mojo bivšo bi mogu dodat ESL daughterboard al neki tazga, pride pa okol 400€ če se ne motim, da bi lahko mapiral, vsaj tako je bilo meni razloženo ;)
What seems to be the Officer, problem?

Nč več turbo...

tinck13752
Uporabnik foruma
Prispevki: 199

Odgovor Avtor: tinck13752 » 24. September 2014, 19:56

Tako je esl board jst mam to v planu za legacy t, cela hudobija je esl board, launch control dve mape itd.

Nitro
Uporabnik foruma
Prispevki: 101

Odgovor Avtor: Nitro » 24. September 2014, 20:32

Meni je lansko leto delal mape za rally avto ki ga mam en italijan iz bellune pošten mož ki obvlada vse mape in vse avte mogoče bi moral njega prašat kako pa kaj je s tem :) ko sem bil lansko leto pri njemu mi je kazal micko evo 9 ki ji je nastavil komplet elektroniko in izbolšu moč motorja :) moja škoda je mela z original motorjem 68 konju + kar sem nižal glavo, novi kolektorji in lonec je prsla vsega ukop na 98 konju samo z elektroniko :)
Container Sapla
http://www.container-sapla.si/kljucavnicarstvo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost