Beli imports
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Beli imports
Beli lahko zrihta kar koli za turbo impreze pa naj bo to potrosni material,litke al pa hard core kovane masine.
Prav tako sm na voljo za kakrsne koli nasvete :.sup
Ideje lahko napisete tlele ali preko pm.
Prav tako sm na voljo za kakrsne koli nasvete :.sup
Ideje lahko napisete tlele ali preko pm.
Re: Beli imports
"Konkurenca"
Kmal bo vec tunerjev in dobaviteljev kot Imprec
Kmal bo vec tunerjev in dobaviteljev kot Imprec
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
Sestavljas motorje in montiras materiale tudi? Nekako je cel komplet(dobava in montaza) bolj zadovoljiv za stranko, kot le nabava materiala... Vsaj za moje pojme. 
Type 25
Hehe brihta,seveda nc ne sraufam.....lahko pa seveda dobavim sestavljen motor :.sup
Me zanima koliko bo takih, ki bodo kar cel motor narocili. To je drago... Navadni smrtniki zamenjamo najsibkejse dele v motorju in se furamo.beliblisk napisal/-a:Hehe brihta,seveda nc ne sraufam.....lahko pa seveda dobavim sestavljen motor :.sup
Type 25
Imaš kakšno akcijsko ceno za kovane mašine
?
če rabiš kovane bate, jih imaš pri borutu, ne vem če so bili 1 mesec v avtu, temu primerno ti bo dal tudi ceno, jaz sem menjal potem celoten motor in jih nisem rabil4x4WD napisal/-a:Imaš kakšno akcijsko ceno za kovane mašine?
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
Odvisno od ideje,kaj bi hotu met.Glede na to,da bi ti skor serijska masina zdrzala vec kot menjalnik.......kr PM napis:)4x4WD napisal/-a:Imaš kakšno akcijsko ceno za kovane mašine?
Drgac se je Beli bl za vrhunsko second hand robo specializeru,ne za ej257 bate :.sup
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Ne vednoUrshy-sti napisal/-a:Sestavljas motorje in montiras materiale tudi? Nekako je cel komplet(dobava in montaza) bolj zadovoljiv za stranko, kot le nabava materiala... Vsaj za moje pojme.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
zrihti en komplet kompresor za outbeck 2002 z 2.5 motorjem
subaru don't think just feel and drive!
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
Cenej ce nardis full sti swap :.supkamnek napisal/-a:zrihti en komplet kompresor za outbeck 2002 z 2.5 motorjem
Kere tocno?
Čim lažje, 5x100 diagonala vijakov (lahko tudi 5x114,3), minimalno 7col širine, lahko poškodovane.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Cca 400-450 eur.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov