Prodam lenovo thinkpad X220
intel i5 procesor (2.6GHz)
grafika intel HD 3000
resolucija 1366x768
8GB ram
3x usb 2.0
dodatna kartica z 2x usb 3.0
wifi 300mb/s
1Gbit lan
fingerprint reader
720p kamera
ameriška tipkovnica (nima čžš znakov)
odlično ohranjen
Prenosnik je brez diska, lahko pa dam notri navaden ali ssd disk (z doplačilom seveda)
Dodam še diskbay (ohišje za disk z gumami na vsaki strani, ki se vstavi skupaj z diskom da ga drži v prenosniku)
Cena 220€ oz po dogovoru
ZS ali 031 440 308
P: Lenovo Thinkpad X220 (I5,8gb)
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Lenovo Thinkpad X220 (I5,8gb)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: P: Lenovo Thinkpad X220 (I5,8gb)
Živjo,
to gre za takole zadevo?
https://www.cnet.com/products/lenovo-th ... 220/specs/
Kako dolgo pa zdrži baterija?
Bom dal fw kolegu, kupuje nekaj podobnega.
lp
to gre za takole zadevo?
https://www.cnet.com/products/lenovo-th ... 220/specs/
Kako dolgo pa zdrži baterija?
Bom dal fw kolegu, kupuje nekaj podobnega.
lp
Ja, tak je, ampak procesor je boljši, ker je notri I5-2540 (dela normalno na 2.6GHz, ko ga pa obremeni, je pa turbo boost tega proca 3.3GHZ)
Pozabil sem pa napisat, da je bios shekan (lahko dam tudi originalnega nazaj). Bios je odklenjen popolnoma z vsemi tovarniškimi in testnimi meniji, pobrisan je "white list" (white list je blokada kartic, da lahko delajo samo določene v tem računalniku in s tem ko je pobrisan lahko vtakneš res vse kar je na minipcie portih)
Pa prenosnik ima že režo za SIM kartico, če mu daš notri še 3g modem imaš lahko internet povsod dostopen.
Pa na njem je že windows 7 licenca, pa tudi 10 je že bila gor registrirana, tako da samo disk vtakneš in inštaliraš windows 10, pa boš imel samo od sebe registrirano vse.
Računalnik je bil moj, za dostop do službe, kot GPS,... Sedaj sem dobil pa malo boljšega in tega prodajam. In ta je res lepo ohranjen.
Pozabil sem pa napisat, da je bios shekan (lahko dam tudi originalnega nazaj). Bios je odklenjen popolnoma z vsemi tovarniškimi in testnimi meniji, pobrisan je "white list" (white list je blokada kartic, da lahko delajo samo določene v tem računalniku in s tem ko je pobrisan lahko vtakneš res vse kar je na minipcie portih)
Pa prenosnik ima že režo za SIM kartico, če mu daš notri še 3g modem imaš lahko internet povsod dostopen.
Pa na njem je že windows 7 licenca, pa tudi 10 je že bila gor registrirana, tako da samo disk vtakneš in inštaliraš windows 10, pa boš imel samo od sebe registrirano vse.
Računalnik je bil moj, za dostop do službe, kot GPS,... Sedaj sem dobil pa malo boljšega in tega prodajam. In ta je res lepo ohranjen.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Oki mu bom dal kontakt...
Še baterija koliko zdrži.. sicer se najbrž dobi novo kitajsko, djaba...
lp,
Še baterija koliko zdrži.. sicer se najbrž dobi novo kitajsko, djaba...
lp,
baterija zdrži nekje od ure in pol do 2 uri.
Prodano
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost