Če kdo rabi, imam dva LCD monitorja 19'' (4:3 razmerje) v omari. En je znamke neovo, en pa LG.
In pa prenosnik MSI GT 780 17'' v okvari - enkrat se je odločil, da bo na ekranu samo črnina...če ima kdo veselje s tem. Disk sem vzel ven, rama pa mislim da ima 2 GB.
PO: 2x monitor 19''
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
PO: 2x monitor 19''
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Re: PO: 2x monitor 19''
Če imaš prenosnik še na voljo, in boš kaj mimo ljubljane prišel, ga jaz vzamem. Verjetno se ga da poštimat, pa ga potem poštimanega podarim kaki družini, ki ima željo, nima pa denarja.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sem vsak delovnik v LJ. Ti ga pripeljem enkrat mimo 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
velja.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov