K, I: vztrajnik za golf 4 tdi
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K, I: vztrajnik za golf 4 tdi
Za 90km, ne vem pa a je to eno ali dvomasni... uglavnem avto ful potrese ko ga vžgeš in je treba sklopko stisnit da ne crkne. Zdej ne vem, a je to vztrajnik al ne, avta ne vozim in tud golfov ne poznam, če mogoče kdo ve za kaj bi šlo.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Re: K, I: vztrajnik za golf 4 tdi
Kater letnik. Pomoje imajo vsi nad 2006 letnikom dvomasne vstrajnike. Tako da pomoje ti bo bolje iskat zamenjavo na enomasnega in kit komplet sklopke, da ne bo več problemov v naprej.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Golf 4 je bil 1998 do 2004. Nas, letnik 2001 ima dvomasni vztrajnik. Lahko ga zamenjas z enomasnim ali pa pac kupis od luk/sachs kit z novom dvomasnim in sklopko. Jaz sem se odlocil za slednje. Izkusnje uporabnkov, ki so sli na enomasnega me niso prepricale.
Ja, 2001 je, je bila pa sklopka menjana par kkm nazaj, tko da ne bi kompleta. Ne vem pa zakaj se ni ugotovilo da je vztrajnik že na konc, če je? Pa sej če je original zdržal 235kkm bo tud nov 2masni ok.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Dej mi vin pošl na ZS, pa ti preverem kater vztrajnik imaš in katera firma je original notr, pa še za ceno se lahko pozanimam. Jst sm pr svoji 4ki dal za komplet dvomasnga in sklopke 320e.
Ti pošljem. Hvala 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost