Upam, da bodo upoštevali kritike in se prilagodili kupcem.awd_top napisal/-a:Me veseli, da te je menjalnik prepričal, mene je žal razočaral. Tudi v večini testov pišejo, da je to šibka točka avta. Npr.: http://www.autocar.co.uk/car-review/sub ... org-review" onclick="window.open(this.href);return false;.
Subaru Levorg
Re: Subaru Levorg
X2, sploh ker je drugače avto vizualno in prostorsko super! Tudi cena je za awd in 170 ps ugodna.
Ročni menjalnik in eyesight naj zrihtajo, pa bodo zagotovo pridobili kakšnega prej nemcem zvestega kupca.
Ročni menjalnik in eyesight naj zrihtajo, pa bodo zagotovo pridobili kakšnega prej nemcem zvestega kupca.
To maš OB in Foresterja.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 953
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Levorg se mi zdi bolj cenovno ugoden in moderenklemz napisal/-a:To maš OB in Foresterja.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 953
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Dvignjen Levorg in nič drugegaklemz napisal/-a:XV?
Saj bodo verjteno kmalu kakšni lift kiti, tko da go for it. 
In je kje iz foruma že kak uporabnik Levorga?
Če je, kakšna mnenja, slikce
Če je, kakšna mnenja, slikce
Zdravo,
to sem našel na spletu, poglejte. Vendar sem malo skeptičen, ne vem kam naj bi dal to zadevo. Jaz imam na Forestarju alu podloške 25 mm ali 1" in mislim, da je to najboljše.
http://www.spaccer.com" onclick="window.open(this.href);return false;
to sem našel na spletu, poglejte. Vendar sem malo skeptičen, ne vem kam naj bi dal to zadevo. Jaz imam na Forestarju alu podloške 25 mm ali 1" in mislim, da je to najboljše.
http://www.spaccer.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Tole pride med vzmet in šalčko amortizerja, je pa zadeva precej draga, za CRVja, stane 48mm dvig 1070e, če zamenjam vzmeti, pridobim 35-40mm za 300e ali manj.
Ja nič, tole bom pokazal očetu (doma orodjarstvo) in bom videl za koliko naredi seveda z podaljškom za amortizer. Pa da vidimo.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Tole pa nima neke veze z Levorgom... 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Ja pa ima. Pogledal sem slike vpetja amortizerjev pri Levorgu in ima kot vsi Subaruji na šasijo pritrjene z tremi vijaki. Tako, da se naredi iz alu podloške in se jih montira. Ker pa je bil pred eno uro oče pri meni in sem pokazal to zadevo in je to takole; da se narediti vendar je cenovno dražje kot same podloške. Potrebno je podrejati pravi radij, da nebi vzmet izstopila iz kanala in tako dalje. Še najmanj so podaljški amortizerja. Najbolje je kupiti pravo dimenzijo (premer) alu material in zvrtati luknje za vijake in pa za oporo in vodilo blažilnilka oziroma ležaja. To je najceneje. Za mojega Forija sem nabavljal materjal v ALCU Kamnik, ki je najceneje in še odrežejo ti na pravo višino.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost