We are driving on the RIGHT side of the roadbeliblisk napisal/-a:Si hotu rečt,da mi vozimo po napačni strani?:PBackW00d napisal/-a:Čist pozabu na to da Japanezerji sedijo na "napačnem" koncu
Subaru Levorg
Re: Subaru Levorg
Pa ne vem glede na to,da vse stroje,k bi jih človek imel v posebnih variantah dobiš samo RHD.
Kar se mene tiče smo mi na napačni strani:P
Jst sem zadnjic rhd avto vozu v sloveniji, pa kar gre...beliblisk napisal/-a:Pa ne vem glede na to,da vse stroje,k bi jih človek imel v posebnih variantah dobiš samo RHD.
Se bi komot na RHD navadil... Sploh k sem levicar
Jst sm par RHD avtov vozu, nevem no, nekak mi ne potegne, sploh pa prestavljanje z levo, bi se mogu navadt. Pomoje če bi, RHD na levem pasu vozu bi blo ok.
Po parih dneh z mojo belo JDM RHD puščico sem ugotovil par stvari:
-prehitevanje na regionalki je ornk zoprno
-zavijanje levo v križišču dvopasovnice je zelo težavno če nasproti stoji kaj večjega (vidiš 0)
Pri samo vižnji sem se počutil bolj varno saj si zeloooo daleč od nasproti vozečega prometa.
Ko pa narod gleda
je pa neprecenljivo :.sup
Prestavljanje,zapenjanje pasu ter upravljanje smernikov se hitro navadiš :.sup
-prehitevanje na regionalki je ornk zoprno
-zavijanje levo v križišču dvopasovnice je zelo težavno če nasproti stoji kaj večjega (vidiš 0)
Pri samo vižnji sem se počutil bolj varno saj si zeloooo daleč od nasproti vozečega prometa.
Ko pa narod gleda
Prestavljanje,zapenjanje pasu ter upravljanje smernikov se hitro navadiš :.sup
Da daš pol to fotru za pelat, al pa babnci, te ja še 2 tedna po zobovju meče neprestano
Dejstvo pa je da te potem noben ne praša za peljat, tako kot če imaš v ameriki ročni menjalnik
sej noben ne zna 
Dejstvo pa je da te potem noben ne praša za peljat, tako kot če imaš v ameriki ročni menjalnik
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kako si pa kej z menjalnikom zadovoljen 064um?oziroma s celim avtom?
Z avtom sem zaenkrat res zadovoljen. Trenutno se zabavam z navajanjem na uporabo tempomata. Poraba me je pozitivno presenetila. Na avtocesti pri sosedih nastavljen na 150 je bila 8,6 - zdej ko se vozim doma bolj umirjeno, pa je od 6,2 do 6,4. Nisem pa še dosti testiral ročni menjalnik, ker mašine u bistvu sploh ne slišim zadosti, na kazalec za obrate pa na puščice, kjer ti kaže menjavo, pa ne mislim gledat kar naprej. Zaenkrat mi še ni, da bi pretiraval z obrati. Edina zadeva za pripomnit je ta, da ko grem prehitevat in stisnem gas, lahko štejem do 3. No do dva pa res, sam ko štarta, ga ni za ustavit 
Sam poraba je pa res nizka.no lepo da si zadovoljen z avtom in upam da ti bo dobro sluzil 
Bobdrive™
Sun-soaked in Slovenia - Ryan Edy for Subaru Europe
http://www.gosee.us/commonera/page/blog/item/19398
http://www.gosee.us/commonera/page/blog/item/19398
Bobdrive™
Kanumlc, tale barva tvojemu ne seže niti do kolen
Če lahko ugibam kraj na slikah s prvega linka, nekaj se mi zdi da je po ridah Lučine (GHD), nekaj jih je pred Suhim Dolom,... (vsaj zdi se mi
)
Če lahko ugibam kraj na slikah s prvega linka, nekaj se mi zdi da je po ridah Lučine (GHD), nekaj jih je pred Suhim Dolom,... (vsaj zdi se mi
Prav imaš. Fotke z rdečim so večinoma iz Lučin.
Ampak res ena sama žalost od zastopništva za Subaru v Sloveniji, da gre tak marketinški dogodek neopazno mimo.
Ampak res ena sama žalost od zastopništva za Subaru v Sloveniji, da gre tak marketinški dogodek neopazno mimo.
Ja kdo pa je zastopnik v SLO? A niso Italijani? Saj jih naši dobijo iz Italije. Še tiste nove, ki jih prodajajo po Avto netu so v pripravi in šele pridejo - prihajajo in to iz Nemčije. Pa še to; cena pri nas malo poskoči ali več poskoči, ker je pri njih drug DDV.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost