Pozdravljeni,
V rokah imam set sesalnih ventilov, ki so naredili 200.000 km. Rad bi ugotovil, kako močno so obrabljeni. Na prvo žogo namreč izgledajo čisto OK. Zanima me: ali obstaja kakšna skica, shema, risba ali tabela...kjer so navedene mere s tolerancami za te sesalne ventile?
Hvala za vsako informacijo,
K.
Sesalni ventil - H6 2006
Sesalni ventil - H6 2006
Jeremy Clarkson o Subaru Outbacku:
"It's a big, small, fast, economical, well-made, cheap, finehandling, comfortable SUV that's not an SUV. Is it therefore the best car in the world? Well yes, obviously."
"It's a big, small, fast, economical, well-made, cheap, finehandling, comfortable SUV that's not an SUV. Is it therefore the best car in the world? Well yes, obviously."
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4478
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Sesalni ventil - H6 2006
Take zadeve so opisane service manual-u (v tabeli):Karl napisal/-a:Pozdravljeni,
V rokah imam set sesalnih ventilov, ki so naredili 200.000 km. Rad bi ugotovil, kako močno so obrabljeni. Na prvo žogo namreč izgledajo čisto OK. Zanima me: ali obstaja kakšna skica, shema, risba ali tabela...kjer so navedene mere s tolerancami za te sesalne ventile?
Hvala za vsako informacijo,
K.
http://www.subaru-slo.net/userpix/198_s ... spec_1.jpg
Kakšnih skic nisem opazil...
D.
PS: Tole je za model 'BL/BP' (menda od 2003-2009).
Najlepša hvala za odgovor...si bom ob priložnosti vzel čas in malce premeril zadeve.
Glede menjave: menjava je bila izvršena izključno na mojo lastno zahtevo.
Glede menjave: menjava je bila izvršena izključno na mojo lastno zahtevo.
Strošek ni majhen, a glede na dejstvo, da sem kupil rabljen avto, za katerega sem ugotovil da ne deluje povsem najbolje, pri tem pa še spoznal, da je prejšnji lastnik varčeval pri vzdrževanju, mi ni preostalo drugega. No, lahko bi avto prodal, a to nisem želel.
In drugi faktor: ko je enkrat motor zunaj....je najbolje postoriti čim več, da se ga potem ne vleče ven vsakih 50.000 km.
Lahko povem: razlika prej in po tem je očitna.
Sesalni ventil sam po sebi ni pretirano drag in stane okrog 20 €.
In drugi faktor: ko je enkrat motor zunaj....je najbolje postoriti čim več, da se ga potem ne vleče ven vsakih 50.000 km.
Lahko povem: razlika prej in po tem je očitna.
Sesalni ventil sam po sebi ni pretirano drag in stane okrog 20 €.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov