Testiranje amortizerjev
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Testiranje amortizerjev
Moj Fori ima 124 kkm, vendar imam občutek, da so amortizerji v precej slabem stanju. Kje (poleg AMZS) še lahko testiram amortizerje? Čim ceneje, da niso zlatarji 
Re: Testiranje amortizerjev
Potokar (pokliči). Da bo cena še nižja imej seboj klubsko izkaznico. 
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Saj za naprej še nisem razmišljal - vem, da je že bilo nekaj debate, pa še nisem prebral.
Sicer sem tudi sam že menjal (takrat v NG pri enem tipu - sem pozabil) - za obnovljene. Vem tudi, da sem bil potem še enkrat tam, da mi je zadaj zamenjal vzmeti ali kaj že, ker sem bil sicer kot gliser.
Sicer sem tudi sam že menjal (takrat v NG pri enem tipu - sem pozabil) - za obnovljene. Vem tudi, da sem bil potem še enkrat tam, da mi je zadaj zamenjal vzmeti ali kaj že, ker sem bil sicer kot gliser.
Amortizerje kupi nove od kayabe, nikar jih ne obnavljaj. Obnovljeni premalo časa zdržijo, cena pa ni toliko nižja, da bi se splačalo.
Če imaš zadaj samodejno uravnavanje , potem se splača še to vršt stran in dat nove fedre in nove amortizerje od navadnega foresterja, ker so nastavljivi amortizerji svinjsko dragi. Če pa imaš že tako navadne, pa novi fedri stanejo 50 evrov po komadu, amortizerji pa 90 evrov po komadu. Tako da za vse skupaj daš 280 evrov, pa še nekaj za menjavo in imaš vse novo, pa delalo bo nekaj časa.
Če imaš zadaj samodejno uravnavanje , potem se splača še to vršt stran in dat nove fedre in nove amortizerje od navadnega foresterja, ker so nastavljivi amortizerji svinjsko dragi. Če pa imaš že tako navadne, pa novi fedri stanejo 50 evrov po komadu, amortizerji pa 90 evrov po komadu. Tako da za vse skupaj daš 280 evrov, pa še nekaj za menjavo in imaš vse novo, pa delalo bo nekaj časa.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Ja Vuga je bil. Se zadnjič nisem spomnil.Thomas22 napisal/-a:Vuga.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Po mojem imaš prav. Tudi sam razmišljam o takšni možnosti.nebivedu napisal/-a:Amortizerje kupi nove od kayabe, nikar jih ne obnavljaj. Obnovljeni premalo časa zdržijo, cena pa ni toliko nižja, da bi se splačalo.
Tisto samodejno uravnavanje je samo zapravljanje denarja.
Kar pa zadeva testiranje - iz Potokarja so mi odgovorili, da je testiranje na Jesenicah v naslednjem tednu. Seveda sem takrat na dopustu
Pri Potokarju v Krškem danes in jutri (28. in 29. maj 2015) potek brezplačno testiranje amortizerjev med 9 in 17. uro.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost