SUBARU DIESEL EUR6 motor
Re: SUBARU DIESEL EUR6 motor
Ns brca z 180 konji in je zadeva kr poskocna poraba pa nekje okoli 7 vecinoma mestne voznje.
V Ameriki se je hibridni crosstrek (oziroma XV) toliko "prijel", da so ga prenehali prodajati.
Resnici na ljubo, zaradi dodatnega švohcanega hibridnega pogona razlike v porabi skoraj ni bilo.
No, pride pa nov hibrid letos ven. Najprej zaradi zelene Kalifornije.
Jah...sej vse lepo in prav, samo hibrid na avtocesti ne prinese nobene prednosti napram dizlu, kvečjemu slabosti, ker bo Outback namesto tone in šesto kil kar naenkrat težak tono in osemsto kil. Še najbolj se mi zdi smiselno, da bi vsaj do konca modela ostali na dizlu in da bi vse porabnike v avtu raje vezali na odpadno energijo (zaviranja), tako kot i-eloop https://www.mazda.si/videoposnetki/tehn ... re-energy/ sistem pri Mazdi.Sajmon napisal/-a: ↑26. Januar 2018, 20:13V Ameriki se je hibridni crosstrek (oziroma XV) toliko "prijel", da so ga prenehali prodajati.
Resnici na ljubo, zaradi dodatnega švohcanega hibridnega pogona razlike v porabi skoraj ni bilo.
No, pride pa nov hibrid letos ven. Najprej zaradi zelene Kalifornije.![]()
Malo sem pozen, a vseeno
Novi forester bo dobavljiv baje s klasiko 2.0i, 1.6T in Hybridom.
Diesel naj vec nebi bil. Po veckratnem obisku salona se je tudi cena spustila, tako da se dobi polno opremljeno bencinsko varianto za 27.000 eur z ddv.
Dieselsko varianto sicer promovira in ponuja (500 eur drazji od bencinarja), a mene vseeno ne preprica.
Cene novega Foresterja naj bi bile sicer neuradno visje za 8-15 odstotkov od aktualnega modela.
Novi forester bo dobavljiv baje s klasiko 2.0i, 1.6T in Hybridom.
Diesel naj vec nebi bil. Po veckratnem obisku salona se je tudi cena spustila, tako da se dobi polno opremljeno bencinsko varianto za 27.000 eur z ddv.
Dieselsko varianto sicer promovira in ponuja (500 eur drazji od bencinarja), a mene vseeno ne preprica.
Cene novega Foresterja naj bi bile sicer neuradno visje za 8-15 odstotkov od aktualnega modela.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost