Lepilo za usnje na plastiko?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Lepilo za usnje na plastiko?
Rad bi zamenjal usnjeno 'manšeto' ob ročni zavori, pa zadeva pride brez plastike -se pravi moram uporabiti originalno plastiko, staro usnje spravit dol in novo zalepit nazaj...
Katero lepilo je dobro za to? Z Neostikom nimam preveč dobrih izkušenj, čeprav naj bi bilo za takšne zadeve... Je kaj bolj 'industrijskega', pa da se še vedno da dobit?
Katero lepilo je dobro za to? Z Neostikom nimam preveč dobrih izkušenj, čeprav naj bi bilo za takšne zadeve... Je kaj bolj 'industrijskega', pa da se še vedno da dobit?
Re: Lepilo za usnje na plastiko?
A ne pride potem usnje "sprešano med plastiko in blendo or armature?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Ne, pri tem kosu ob ročici ročne zavore žal ne.
Bison ima eno dobro lepilo, ki lepi usnje na plastiko
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Neostik bi moral biti ok,saj ni to nic posebnega.
Btw, kje pa si dobil manseto in za koliko?
Btw, kje pa si dobil manseto in za koliko?
Mslim da ima neostik določene težave prijet določeno plastiko.
Podobno kot naprimer večina sekundnih lepil in tudi smole ne zagrabijo 3/4 vseh plastik.
Jaz sem sicer v časih avtoakustike oblimaval avtomobilske plastike s sky-em in podobnim ravno z neostikom ali tistim universal nadomestkom od podobne firme. Načeloma je držalo tudi poletno sonce in zimske minuse.
Je pa pomoje pametno s hrapavim šmirglom prej potegnit po plastiki, da dobi malce strukutre da se lahko lepilo zažre v te raze in s tem ustvari boljši stik med plastiko in lepilom. Vem da je lažje delat enkrat pa ornk, ampak na tem mestu tudi če ti sčasoma spusti z lahkoto še enkrat zalepiš z nečim drugim.
Podobno kot naprimer večina sekundnih lepil in tudi smole ne zagrabijo 3/4 vseh plastik.
Jaz sem sicer v časih avtoakustike oblimaval avtomobilske plastike s sky-em in podobnim ravno z neostikom ali tistim universal nadomestkom od podobne firme. Načeloma je držalo tudi poletno sonce in zimske minuse.
Je pa pomoje pametno s hrapavim šmirglom prej potegnit po plastiki, da dobi malce strukutre da se lahko lepilo zažre v te raze in s tem ustvari boljši stik med plastiko in lepilom. Vem da je lažje delat enkrat pa ornk, ampak na tem mestu tudi če ti sčasoma spusti z lahkoto še enkrat zalepiš z nečim drugim.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
eBay - prodajalec Maniol - manšeta za prestavno ročico in ročico ročne zavore skupaj s poštnino 28€.
Je leder tanek kot pri originalu? Al je debel kos ledra, da veš da bo cela muka to dobit na plastiko?
Na slikah zgleda konkretno debel...
Na slikah zgleda konkretno debel...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Usnje je debelejše kot original, a pri prestavni ročici to ni predstavljalo problema...
Pri tej plastiki za ročno pa.... hja, bomo videli.
Pri tej plastiki za ročno pa.... hja, bomo videli.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Uporabil sem Neostik Profi Plus, pa bomo videli, kako bo kaj držalo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost