Rja OB/Legacy vs. Impreza/forester/XV
Rja OB/Legacy vs. Impreza/forester/XV
Pozdravljeni,
Zanimajo me vaše izkušnje z rjo pri Outbackih/Legacyjih gen 4.
Imam Imprezo 2010 in 180kkm kjer se je začela rja pojavljat po robovih vrat in na zadnji obrobi spodaj.
Sem gledal eno imprezo, 2011 in je bila še precej hujša.
Ali so OB/Legacy bili kaj bolje zaščiteni, glede na to da se štejejo za višji razred vozila?
Hvala,
Lp
Zanimajo me vaše izkušnje z rjo pri Outbackih/Legacyjih gen 4.
Imam Imprezo 2010 in 180kkm kjer se je začela rja pojavljat po robovih vrat in na zadnji obrobi spodaj.
Sem gledal eno imprezo, 2011 in je bila še precej hujša.
Ali so OB/Legacy bili kaj bolje zaščiteni, glede na to da se štejejo za višji razred vozila?
Hvala,
Lp
Re: Rja OB/Legacy vs. Impreza/forester/XV
Imam XV 2011, pa nima nikjer rje.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Moj fotr je mel golfa, 2008 pa ga je od 2015 naprej s purpenom filal, da je šel čez TP, dokler ni 2021 zaribu
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Tam do 2003 so subaruji kr rjaveli. Po tem letu pa veliko manj, po 2011 pa sem videl rjo samo tam, kjer niso bili dobro popravljeni (ampak tam rjavijo vsi avtomobili).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
forester 2008/2009 z dobrimi 200 tisoč kilometri v soli in makedamu ,
štiri leta v mojem lastništvu,pred mojim nakupom pa bolje,da ne vem zgodovine ker je bila pestra.
Na karoserijski pločevini še nisem zasledil pikice,na komponentah podvozja in izpušnega cevnega
pa bogate zaloge in sloji rje.
štiri leta v mojem lastništvu,pred mojim nakupom pa bolje,da ne vem zgodovine ker je bila pestra.
Na karoserijski pločevini še nisem zasledil pikice,na komponentah podvozja in izpušnega cevnega
pa bogate zaloge in sloji rje.
Res zanimivo. Kot kaže je bolj odvisno od avta do avta. Pa kako dolgo se drzi slano blato na avtu dokler ga ne operes npr. 
Sol barve oz.zaščite ne razjeda.Kaj se nahaja v spojih in ob njih je bistvo življenske dobe.
Proizvajalci imajo tudi kategorije kvalitete in ceno primerno za njo.Po mojem mnenju je za balkan najslabša kategorija.
Proizvajalci imajo tudi kategorije kvalitete in ceno primerno za njo.Po mojem mnenju je za balkan najslabša kategorija.
Še dobro, da mamo uglavnem avta iz Milana :P
Pejmo z avto!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov