Katere brisalce

Splošni nasveti glede servisiranja, ki ne spadajo v ostale teme
Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5481
Kraj: Trbowle

Re: Katere brisalce

Odgovor Avtor: BackW00d » 04. Marec 2022, 21:57

Senčna lega bi znala pomagat...Meni naprimer cel dan od jutra do večera buta sonce v avto.

Drugače pa tudi skrbna uporaba pomaga, vsekakor. Pri Turanu zdaj vidim da ima ob špricanju narejeno tako, da najprej sekundo ali dve šprica, šele nato drgne. Predvidevam da ne kar tja v tri dni...

Sploh pozimi ko primrzne tista guma na steklo, ti pa potem zjutraj zaverglaš brisalec da ga odlomi ven iz ledu :)
Seveda pa tudi mazanje z glicerinom ima ziher pozitivne učinke.

Moral bi za foro enkrat namontirat gor par novih metlic, nato pa z eno drvarit, drugo pa negovat in skrbet zanjo...da bi videl če je kaj dejanske razlike.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
ORLY
Uporabnik foruma
Prispevki: 875

Odgovor Avtor: ORLY » 05. Marec 2022, 08:18

Ta poizkus bi bil zelo zanimiv. Pomoje bi dobil zanimiva dognanja. Verjetno bi "zanemarjen" brisalec živel vsaj pol manj kot pa "negovan". Veliko narediš že, če jih v mrazu dviguješ. Je pa to npr. pred blokom rahlo neugodno početje, ko štrleč brisalec kr kliče kakega mulca, da se mu roka ustavi na njem :facepalm
V tem primeru pa se brisalcu močno zmanjša življenjska doba :smly
ignorance is bliss

Uporabniški avatar
Kristijan
Član Subaru kluba
Prispevki: 1324
Kraj: Goričko
Kontakt:

Odgovor Avtor: Kristijan » 06. Marec 2022, 15:52

Mi smo kot mulci prej dvigovali brisalce vsepovprek, kot pa obratno :lolno
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2455
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 19. Marec 2022, 16:53

hvala vsem za mnenja :)

Orly po moje misli, da brisalec svojo pot nadaljuje ločeno od avta :innoc

Jaz sem naročil nikoli slišane Bottari in enega Sheron. Da vidimo, kaj dajo od sebe najcenejši. Imam pa tudi jaz avto večino časa na soncu in pada prah in sneg in vse po steklu. Pazim pa, da pozimi vedno spucam steklo preden obrišem.

RainX pa tudi jaz uporabljam, nad 60-70 km/h je super! :)
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2455
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 22. Maj 2024, 15:06

Update - surprise, oboji brisalci so bili kmalu za en :crap

Tisti, ki uporabljate rain x-ko namažete iz že odprte embalaže po nekaj časa, vam deluje OK? Prvič sem vzel rain x iz male flaške in je delovalo super, ko sem ga pa namazal drugič, je pa že bila žalost. Nato sem ga kupil v šprici za lažji nanos, in je bilo že s prve precej slabo. Sem ga nanesel ponovno na debelo in je isto sranje. Niti pri 100 km/h+ ne odnaša kapljic.
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov