Zanimivo, pri WRX-i prideš to tega vijaka za 10 minut. Pa nujno ga moraš ven vzet, da sploh motor dobiš dol z menjalnika.
Res pa je da je pri WRX-i sklopka na način "pull" in vilica "vleče" odklopni ležaj stran od košare.
Pri N/a motorju je vilica v načinu "push" in vilica rine odklopni ležaj proti košari. Ampak da je taka razlika štift ven dobit?
Nova sklopka trese
Re: Nova sklopka trese
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Po moje ne govorite o istem šraufu...
'Push type' sklopka nima tistega vijaka, ki ga od zunanje strani odšraufaš z imbus 10 (menda), ampak je vilica le 'nataknjena' na en tak mali 'pivot' šraufek z okroglo glavo:
http://foto.slovenija.net/cache_root/Da ... h-3571.jpg
'Push type' sklopka nima tistega vijaka, ki ga od zunanje strani odšraufaš z imbus 10 (menda), ampak je vilica le 'nataknjena' na en tak mali 'pivot' šraufek z okroglo glavo:
http://foto.slovenija.net/cache_root/Da ... h-3571.jpg
Aha, ja maš prav...vem katero bunko misliš
Pa tisto se ne vidi skozi gumico? Da od vrha dobro našpricaš (poleg sklopke
)
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Saj je menda napisal, da so uspeli rešit tako od zgoraj...
Pomojm so namazal. Vijačli pa zihr ne 
Tist pivot me spomni na prvo menjavo Turbakovega menjalnika od Bojca T (okol 2005/2006 leta), nato nas je Sani opomnil in smo lahko nadaljevali.
Tist pivot me spomni na prvo menjavo Turbakovega menjalnika od Bojca T (okol 2005/2006 leta), nato nas je Sani opomnil in smo lahko nadaljevali.
Ne govor, celo uro sm vleku pa švicu ko pes....pol pa tist štift ven cukneš pa motor kar skoči ven iz motornega prostra 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost