Ali imaš mogoče točen naslov servisa?pilgrim napisal/-a: takoj za mejo, je servis, sicer za seat in subaru, kjer dobiš del (iz dunaja) naslednji dan?
Dobavljivost rezervnih/nadomestnih delov
Pri meni so vinjeto spravili dol praktično v enem kosu (ne vem ali so tako zverzirani ali pa je pomagalo to, da sem jo parkrat nalimal na hlače in šele nato na steklo) in jo nalimali na folijo. S tem in računom o menjavi stekla sem šel na DARS (cesta na Brdo) in brez komplikacij takoj dobil novo vinjeto.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Verjetno je pomagalo tisto limanje na hlače. Sicer so naše vinjete precej bolj težko odstranljive kot tiste v soseščini. So že vedeli zakajvrecha napisal/-a:Pri meni so vinjeto spravili dol praktično v enem kosu (ne vem ali so tako zverzirani ali pa je pomagalo to, da sem jo parkrat nalimal na hlače in šele nato na steklo) in jo nalimali na folijo. S tem in računom o menjavi stekla sem šel na DARS (cesta na Brdo) in brez komplikacij takoj dobil novo vinjeto.
Me pa prav zanima, kako si prestavljajo odstranit vinjeto, brez, da razpade v prafaktorje.gore napisal/-a: Če gre za zamenjavo vetrobranskega stekla, potem potrebujejo dvoje:
1. Odstranjeno vinjeto, ki je bila nameščena na vozilu. Pri odstranjeni polletni vinjeti mora biti razviden rok njene veljavnosti, v nasprotnem primeru je treba priložiti še račun o njenem nakupu.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Če sem prav slišal po radiu, je v redu, če jim prineseš del stekla ...niva13 napisal/-a:Me pa prav zanima, kako si prestavljajo odstranit vinjeto, brez, da razpade v prafaktorje.gore napisal/-a: Če gre za zamenjavo vetrobranskega stekla, potem potrebujejo dvoje:
1. Odstranjeno vinjeto, ki je bila nameščena na vozilu. Pri odstranjeni polletni vinjeti mora biti razviden rok njene veljavnosti, v nasprotnem primeru je treba priložiti še račun o njenem nakupu.
takoj za mejo po stari cesti v šentilju:Thomas22 napisal/-a:Ali imaš mogoče točen naslov servisa?pilgrim napisal/-a: takoj za mejo, je servis, sicer za seat in subaru, kjer dobiš del (iz dunaja) naslednji dan?
KLINGLER
8471 Spielfeld - Tel. 03453/4105
email: autohaus.klingler@aon.at
jaz osebno nevem če bi šel prednjo šipo menjat na IS, zaradi tega ker oni majo mogoče par šip na teden za zamenjat (pa še to vprašanje) recimo carglass, rogelj-romat,... pa dnevno zamenjajo recimo 20 šip (brez popravil) in zdej je vprašanje kakšni strokovnjaki za šipe so na IS...(marsikaj se da zajebat pri menjavi)
ponavadi majo te popravljalci stekel različne firme šip, marsikera je tudi prvovgradnja, tako da ni nujno da gledaš prav original subaru šipo (nevem kdo jih dela za njih), ampak ok če ne gre iz tvojga žepa pol se lahko zmišljuješ kaj boš vzel... sem delal neki cajta v carglassu tako da malo poznam te zadeve
če boste moral kdaj menjat šipe, bi vam priporočal rogelj-romat v ljubljani, (zraven halo katra, za kolinsko)
ponavadi majo te popravljalci stekel različne firme šip, marsikera je tudi prvovgradnja, tako da ni nujno da gledaš prav original subaru šipo (nevem kdo jih dela za njih), ampak ok če ne gre iz tvojga žepa pol se lahko zmišljuješ kaj boš vzel... sem delal neki cajta v carglassu tako da malo poznam te zadeve
če boste moral kdaj menjat šipe, bi vam priporočal rogelj-romat v ljubljani, (zraven halo katra, za kolinsko)
GF8
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost