zakaj subaru ne vžge...
ammmm.....to je zdej problem...dons sm že naroču pri razborniku ta senzor...pride celga hudiča denarja
če ste ziher za tole zadevo....potem jaz jutri pokličem kja pa mu rečem da sem enga že dobil ?
ker sem mu že dal 50€ akontacije.
tell me fast
če ste ziher za tole zadevo....potem jaz jutri pokličem kja pa mu rečem da sem enga že dobil ?
ker sem mu že dal 50€ akontacije.
tell me fast
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
aha...no....zdej tkole.
sem še enkrat prebral zadevo, pa mi je bolj jasno
jaz sem iskal novi rele (to zadevo ki je pod armaturko) in kržič je reku, da tega naj pustim tam kjer je, ker je super in dela tko k more...reku pa je da je šel rakom žvižgat senzor na gredi (ta ki javlja kodo 11) in je reku da morm novga dobit...ta klinc pa košta 36k bivših.
potem jaz pokličem razbornika, ker je on ta avto vsa pretekla leta servisiral, in je reku da je teh senzorjev že kar nekaj zamenjal. in je on isto reku da je rele pod armaturko dober....da naj senzor menjam pa čao basta....
zdej pa tko...če bi iz kazga legija pasal ta senzor, ga rade volje za dober denar odkupim, če bo delal....vem pa ne a paše al ne...
to je tale zadevica
http://shrani.si/thumbs/dsc0057512z9y.jpg
tale senzor se nahaja na sredini med jermenicami....
njegove oznake nevem....
sem še enkrat prebral zadevo, pa mi je bolj jasno
jaz sem iskal novi rele (to zadevo ki je pod armaturko) in kržič je reku, da tega naj pustim tam kjer je, ker je super in dela tko k more...reku pa je da je šel rakom žvižgat senzor na gredi (ta ki javlja kodo 11) in je reku da morm novga dobit...ta klinc pa košta 36k bivših.
potem jaz pokličem razbornika, ker je on ta avto vsa pretekla leta servisiral, in je reku da je teh senzorjev že kar nekaj zamenjal. in je on isto reku da je rele pod armaturko dober....da naj senzor menjam pa čao basta....
zdej pa tko...če bi iz kazga legija pasal ta senzor, ga rade volje za dober denar odkupim, če bo delal....vem pa ne a paše al ne...
to je tale zadevica
http://shrani.si/thumbs/dsc0057512z9y.jpg
tale senzor se nahaja na sredini med jermenicami....
njegove oznake nevem....
ne...nov senzor je (upam) 36k...menda...niti še neve...bo pogledal pa bo poklical da mi pove....ker ko je gledal tam en drug senzor, ki je sicer bil za forija je bil okol 46k bivših...
vzel sem še oba semeringa za zadnji diff, in pa tesnilo menjalnika...da tist še zamenjam da bo pol gmah....
vzel sem še oba semeringa za zadnji diff, in pa tesnilo menjalnika...da tist še zamenjam da bo pol gmah....
to pa nism, majkemi
ma sej mende me ne bo nategnu :P
tip mi je hotu dat enga rabljenga...pa ga nikjer ni najdu, je reku da mu je zlo žal, da bi mi tistga dal za sprobo, če dela al ne. pa tko lepo mi je razložu kako naj tesnilo na menjalniku zamenjam,da se nebom preveč matru, in tko naprej...prijazen dečko.
upam da ga bom lahko obdržal v lepem spominu. pa da bo pol on še vidu (no upam da čimanjkrat) naš avto....
ma sej mende me ne bo nategnu :P
tip mi je hotu dat enga rabljenga...pa ga nikjer ni najdu, je reku da mu je zlo žal, da bi mi tistga dal za sprobo, če dela al ne. pa tko lepo mi je razložu kako naj tesnilo na menjalniku zamenjam,da se nebom preveč matru, in tko naprej...prijazen dečko.
upam da ga bom lahko obdržal v lepem spominu. pa da bo pol on še vidu (no upam da čimanjkrat) naš avto....
No evo clo ratal mi je... jutri preverim če je enak, ampak če mene prašaš mora biti ker ta senzor samo sporoča ničlo ali enko računalniku. Deluje na principu magnetnega delovanja če se ne motim. Ko je glavna gred v določeni poziciji ECU ve da mora imprecka laufat, ko je v drugi poziciji pač ne.subi92 napisal/-a:Ali pa sta senzor položaja odmične in glavne v igri
Bom preveru zdele
Sm šel slikat ampak mi je napisal change batteries
Itak pa sm opazu in se takoj spomnu, da imajo vse enke in dvojke na enakega ampak brez konektorja pri senzorju ampak zadaj nad menjalnikom
Delovanje pa je zagotovo na enak princip.
Škoda, da si že kupu od tega ker Tipon je zagotovo cenejši sploh če omeniš forum lahko morda ujameš še kak procent popusta
Škoda, da si že kupu od tega ker Tipon je zagotovo cenejši sploh če omeniš forum lahko morda ujameš še kak procent popusta
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost