Zdravo,
odletela mi je ključavnica na Tuaregu in iščem nadomestni del. Original odpade, na netu je pa cel kup ponudbe z različnimi cenami. Mislm, razpon je konkreten, od 34 do 100+ eur. Zatorej, kak nasvet, kaj kupiti bi mi prav prišel ali pa vsaj misel/razmišljanje/izkušnja.
Ponudba: https://www.autodoc.si/rezervni-deli/oe ... gKgEPD_BwE
Recimo, nazadnje sem nabavil najcenejšo servo pumpo (72eur) in dela ko šus. Glede ključavnice pa sem v dilemi, ker je veliko dela za zamenjavo. Poleg tega tudi druga ključavnica že neki zajebava in ne odklepa vedno. Ker sta dve v igri je razlika konkretna. Ali za dve najcenejši odšteti 70eur ali 400eur. In take dileme so pogoste zato se mi zdi dobra tematika za zvečit. Drugače jo ima na zalogi Adel aka GMT sedaj, 120 eur od Metzgerja, minus popust, torej, cca 70 eur/kos kar niti ni slab deal.
rezervni deli
Re: rezervni deli
Po moje je od metzgerja čist dost kvalitetna
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: rezervni deli
Ravno zadnja leta sem kar veliko kupil ridex delov. Sicer ravno pri ključavnicah nima najblojšega rejtinga (4,5 od 5), ampak ostalo kar sem vzel je blo vedno relativno okej in zlo poceni, pa skor vedno 5 zvezdic od 5 za izdelek.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost