Pozdravljeni,
Imam težavo na forsterju model 04. Zadnjih nekaj dni ko je bil bolj skoz dež, hladno in avto ene tri dni tako zunaj,se je kar na vsem lepem zgodilo, da se vžgejo na levi strani vse žarnice za žmigavce in skozi gorijo. to se mi dvakrat naredilo, prvič sem to napako skenslal,da sem jih potem avto vžgal in žmigavce tudi dejansko prižgal in ugasnil. čez nekaj ur se zadeva ponovi, takrat pa ni drugega preostalo da sem klemo za nekaj ur vrgel iz akomulatorja, ker ponoč pa sredi dežja e mi ni dalo kaj veliko šraufat. Sem pa predhodno za probo vzel varovalko ki je za žmigavce ven ampak ni pomagalo so še vedno goreli, razen če so varovalke za posamezne ločene za sam kontakt na ročki in za žarnice, to pa ne vem.
Drugo jutro sem reševal zadevo in ko je avto enih 15-20 minut laufal se je očitno posušil tisti del kjr je prišlo do stika in se žarnice ugasnejo.
Se je pačez nekaj dni druga tvar pojavila.
Namreč ko prižgem žnigavce se zgodi da delajo z enkrat hitrejšim tempom. najbolj zanimivo pa je to da se to ne pojavi vedno na isti strani, ampak enkrat na eni drugič na drugi (prvo mi začelo na desni tako delat), včasih pa delajo čisto dobro.
Kje bi bili lahko kontakti za to, da pregledam če je mogoče kondenz jih kaj načel in zaradi tega dela probleme ali kako bi se dalo zadevo najlažje rešit.
Hvala za pomoč, lep pozdrav!
Težava z ''žmigavci''
ce jest prav razumem zmigavci ugasnejo ko UGASNES LUCI, ker ce je to res potem mas zadevo na kero bi pr renaultu pa fiatu bil ze kr navajen 
navadno zadnje pozicijske luci neki cudno prebijajo in namesto da bi sla elektrika na zemljo tece preko xy(pri tebi zmigavci) zarnic....
resitev je v pregledu vseh ams in pucanju ter dodatnemu varovanju pred vodo
seveda vse kar sm napisal velja za fiat/renault
- mogoce je pr subaruju drgac
navadno zadnje pozicijske luci neki cudno prebijajo in namesto da bi sla elektrika na zemljo tece preko xy(pri tebi zmigavci) zarnic....
resitev je v pregledu vseh ams in pucanju ter dodatnemu varovanju pred vodo
seveda vse kar sm napisal velja za fiat/renault
Jaz sem imel podoben problem na mazdi, ker mi je puščalo na stiku med A stebričkom in vetrobranskim steklom.
Ob dežju oz. nalivih mi je kapljalo na škatlico relejev od žmigavcev pod armaturko.
Pol pa so žmigavci al sam svetili al so utripali 2x al 3x hitreje kot običajno...al pa se sploh niso vklopili. Pa se je tudi selilo iz levega na desnega.
Ob dežju oz. nalivih mi je kapljalo na škatlico relejev od žmigavcev pod armaturko.
Pol pa so žmigavci al sam svetili al so utripali 2x al 3x hitreje kot običajno...al pa se sploh niso vklopili. Pa se je tudi selilo iz levega na desnega.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov